Ей,пичове,купонът беше жесток!Особено първата вечер.Няма да се отплесвам с много суперлативи,но съм приятно изненадана.Предвид,че това ми е първо събиране с вас и не познавах почти никого-мина много,много гут!Вий сте луди хора (в добрия смисъл на думата) и се оказа,че било заразно.Сега сигурно и аз ще вися нон стоп във форума...да го ева.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
Супер
Колеги,За вас не знам, но ние сьс сьпругата сме изключително доволниот това, че бяхме част от сьбитието Лятна среща на Фиат форум хижа Яна!Един приятел видя снимки и реши да си купи 1 бр Фиат, само и само да станечлен на клуба, друг си изяде топк..е, че не е видял обявата на време, но както е казал народа кьорав карти не играе...А сега извьн темата - пускам го, защото ми хареса... Откритията на мъжа и на жената:Мъжът откри ЦВЕТОВЕТЕ и създаде РИСУВАНЕТО,Жената откри РИСУВАНЕТО и създаде ГРИМА.Мъжът откри ДУМИТЕ и създаде ДИАЛОГА.Жената откри ДИАЛОГА и създаде КЛЮКИТЕ.Мъжът откри ИГРИТЕ и създаде КАРТИТЕ.Жената откри КАРТИТЕ и създаде ТАРО.Мъжът откри ЗЕМЕДЕЛИЕТО и създаде ХРАНАТАЖената откри ХРАНАТА и създаде ДИЕТАТА.Мъжът откри ЧУВСТВАТА и създаде ЛЮБОВТА,Жената откри ЛЮБОВТА и създаде СВАТБАТА.Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА.Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО.Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ,Жената откри ПАРИТЕ И ЕБА МАЙКАТА НА ВСИЧКО!!!!!!С пожелания за лека вечер и успешха семица,ПламенФиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.
Коментар
-
Явор Митев
Айде и аз да се отчета...прибрах се благополучно, без инциденти. В момента обработвам снимките и до 20-30 мин. са в пикасата....Благодаря на всички за страхотният празник, който си създадохме взаимно. Влизам под пароструйката, че с тия душове на хижата...мани, мани...след което сядам да пиша подробна хронология.Благодаря на всички отново.......
Коментар
-
Колегата ви Immortal в ролята на бялата лястовица (на горната снимка) Иначе интересен беше моментът, в който започнахме да пристигаме на хижата... На срещата на ФИАТ започнахме да се събираме:1 мотоциклет (брат kilar);1 Ланча (наша милост)1 Шевролет (Авео)1 Сузуки (Nino)1 Мерцедес (Esper) Посрещнахме първия ФИАТ чак по тъмно
Коментар
-
Yavor написа:Ама светят ксенончетата, а?...
Коментар
-
Nino написа:ПС...Кире, жив ли си ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
doofiat написа:Бате ви Слави не виждам никъде?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:doofiat написа:Бате ви Слави не виждам никъде?petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар