Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аааааа все повече ме изкушавате да дойда и аз.

Коментар

Авео написа:
      Колежката Евита да не се услушва, ами да стяга багажа, щото иначе алтернативата е 20 пияни фиатаджии под терасата и изнасят серенада....ще вдигнем целио Пловдив на крак.......
      И да филмирате! :D
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе така и така ще се срещаме.... и понеже в Кюстендил по моргите няма (не чупат тия Фиати ей... )... Та трябва ми ляв преден мигач (целия), че го изгубих, двоянката на ауспуха (на такова място е спукана, че няма лепене и смърди та се не трае на бензин) и ляво огледало -целия механизъм, че го е потрошил некъв "шафьор" на паркинга... Ако некой има път през морга - нека се огледа за тези чаркалъци...

Коментар

Дай някакъв тел. да ти се обадим. Да се не окаже, че после имаш няколко огледала и мигача. :D

Коментар

qnisZ написа:
            Дай някакъв тел. да ти се обадим. Да се не окаже, че после имаш няколко огледала и мигача. :D
            0885 644 540

Коментар

Поздрави от Родопите и красивия Смолян!Денят Х-наближава, а?

Коментар

Immortal написа:
                Поздрави от Родопите и красивия Смолян!Денят Х-наближава, а?
                Ти и ти само да пипнеш нет и дразниш положението при нас пържещите се на работа, а?
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Уважаеми дами и господа, не знам дали беше споменато, ама аз пак да повторя за да няма неразбрали...Начи: който ще се качва в петък да си носи еденье и пиенье каквото ще едьие и ще пиьие, че на хижата нема ранА... То и за събота същото, щото едно яре за къде по-напред ... Който к’вото носи - мета на скарата и замезва.

Коментар

Сега аз да питам - ще си направим ли някакво организирано тръгване от софия? Колко хора ще тръгнем в петък, от коъде, кога.... този час 17.00 ч., дето беше обявен, на мен ми е леко неудобен. Предлагам да се съберем на мястото на което се провежда редовната среща, в някакъв час, чакаме 1/2 час който дойде, и тръгваме. ?

Коментар

Предложението е: 1. Да се чакаме към 10 часа сутринта на разширението при село Усойка, има едно разширение на пътя...2. Втора група да тръгне към 14:00 часа от мястото на редовната ни среща, тоест от Толедо и Пипълс.Чака се по половин час.При хижата всичко е напръскано и оправено от брат kilar.Това е сисъка последно.2-ки :Immortal , Nino , Neosi, ogi28b и Tornado . Една свободна двойка.3-ки : fihi , tehnoart , qnisZ , Ju и autoborsa4-ки : ilkor и stenliМоля да потвърдите тези, които ще дойдете тук до Петък.Моя телефон е 0898 45 12 68. Може и с по едно смс.Едит: Сори за грешката, слагам и карта, до колкото може да се разбере от нея.Има също идея да се пазарува от Метро Благоевргад.
                      Прикачени файлове
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                        Предложението е: 1. Да се чакаме към 10 часа сутринта на разширението при село Усойна, има едно разширение на пътя...2. Втора група да тръгне към 14:00 часа от мястото на редовната ни среща, тоест от Толедо и Пипълс.Чака се по половин час.При хижата всичко е напръскано и оправено от брат kilar.Това е сисъка последно.2-ки :Immortal , Nino , Neosi, ogi28b и Tornado . Една свободна двойка.3-ки : fihi , tehnoart , qnisZ , Ju и autoborsa4-ки : ilkor и stenliМоля да потвърдите тези, които ще дойдете тук до Петък.Моя телефон е 0898 45 12 68. Може и с по едно смс.
                        Селото е Усойка. След Дупница е като се идва от София

Коментар

Проверих и се оказа че хижа Яна я има в моята навигация. Така че мисля че няма да имам проблем с ориентирането Вероятно ще тръгна от София към 10 часа в събота. Разстоянието от София (от хотел Плиска) до там е 84км.Направих няколко снимки с по големи детайли.
                          Прикачени файлове

Коментар

Аз тръгвам утре от Варна и утре вечер или в други ден към обед съм на хижата...100% в петък вечер съм с лопата в ръка някъде около хижата, така че ако има подранили горе, да ми звънят. вероятно и брат Килър ще е с мен, а до колкото знам и колегата адаш.....0885003763.Ще пътувам сам от Варна, ако има желаещи без транспорт, да свиркат. Очаквам и включване от колегата Пехо, относно идеята, която обсъждахме когато бях в Габрово...Следните колеги - Евита, Майска и Торнадо нямат извинения за отсъствията си...искам ви горе, щото......нали....

Коментар

Още една снимка ...
                              Прикачени файлове

Коментар

Авео написа:
                                Аз тръгвам утре от Варна и утре вечер или в други ден към обед съм на хижата...100% в петък вечер съм с лопата в ръка някъде около хижата, така че ако има подранили горе, да ми звънят. вероятно и брат Килър ще е с мен, а до колкото знам и колегата адаш.....0885003763.Ще пътувам сам от Варна, ако има желаещи без транспорт, да свиркат. Очаквам и включване от колегата Пехо, относно идеята, която обсъждахме когато бях в Габрово...Следните колеги - Евита, Майска и Торнадо нямат извинения за отсъствията си...искам ви горе, щото......нали....
                                Колегата адаш към 3,30-4,00 следобяд грабва тениските от Пловдив и с мръсна газ се понася към Яна, като пътьом забира Евита да кара след него, а на Септември в колоната се включва и Янис с Капата Ако всичко е ок, до 19,00 трябва да пристигнем. Може и по-рано - то пътя след Боровец е супер и се кара бързо, а не е и натоварен.В момента правя списък за пазаруване:2 чувала дърва за яре - около 50кг.1-2 кила свинска пържола или наденица1-2 кила пилешка пържола - нали съм все на диети...2-3 кила домати и краставици1/2 кило сирене, няколко кисели млеказехтин, сол, оцет балсамико ( това за салатите)2-3 ПВЦ бира Загоркалютеница - 7-8 буркана или може да взема направо една кофа, ама е по-калпава в кофитеняколко пакетчета 3 в 1 на НескафеСалфетки, някакви пластмасови чинийки и вилички ( за всеки случай)ракия... Списъка е много малък, защото аз това основно ям. Надявам се да ми стигне, а и предполагам все има от къде да се купи това-онова...
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X