Аааааа все повече ме изкушавате да дойда и аз.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хижа Яна - Влахина планина / 19-20 юли
Collapse
X
-
Авео написа:Колежката Евита да не се услушва, ами да стяга багажа, щото иначе алтернативата е 20 пияни фиатаджии под терасата и изнасят серенада....ще вдигнем целио Пловдив на крак.......VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Абе така и така ще се срещаме.... и понеже в Кюстендил по моргите няма (не чупат тия Фиати ей... )... Та трябва ми ляв преден мигач (целия), че го изгубих, двоянката на ауспуха (на такова място е спукана, че няма лепене и смърди та се не трае на бензин) и ляво огледало -целия механизъм, че го е потрошил некъв "шафьор" на паркинга... Ако некой има път през морга - нека се огледа за тези чаркалъци...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
qnisZ написа:Дай някакъв тел. да ти се обадим. Да се не окаже, че после имаш няколко огледала и мигача. :DVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Immortal написа:Поздрави от Родопите и красивия Смолян!Денят Х-наближава, а?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Уважаеми дами и господа, не знам дали беше споменато, ама аз пак да повторя за да няма неразбрали...Начи: който ще се качва в петък да си носи еденье и пиенье каквото ще едьие и ще пиьие, че на хижата нема ранА... То и за събота същото, щото едно яре за къде по-напред ... Който к’вото носи - мета на скарата и замезва.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Сега аз да питам - ще си направим ли някакво организирано тръгване от софия? Колко хора ще тръгнем в петък, от коъде, кога.... този час 17.00 ч., дето беше обявен, на мен ми е леко неудобен. Предлагам да се съберем на мястото на което се провежда редовната среща, в някакъв час, чакаме 1/2 час който дойде, и тръгваме. ?
Коментар
-
Предложението е: 1. Да се чакаме към 10 часа сутринта на разширението при село Усойка, има едно разширение на пътя...2. Втора група да тръгне към 14:00 часа от мястото на редовната ни среща, тоест от Толедо и Пипълс.Чака се по половин час.При хижата всичко е напръскано и оправено от брат kilar.Това е сисъка последно.2-ки :Immortal , Nino , Neosi, ogi28b и Tornado . Една свободна двойка.3-ки : fihi , tehnoart , qnisZ , Ju и autoborsa4-ки : ilkor и stenliМоля да потвърдите тези, които ще дойдете тук до Петък.Моя телефон е 0898 45 12 68. Може и с по едно смс.Едит: Сори за грешката, слагам и карта, до колкото може да се разбере от нея.Има също идея да се пазарува от Метро Благоевргад.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Предложението е: 1. Да се чакаме към 10 часа сутринта на разширението при село Усойна, има едно разширение на пътя...2. Втора група да тръгне към 14:00 часа от мястото на редовната ни среща, тоест от Толедо и Пипълс.Чака се по половин час.При хижата всичко е напръскано и оправено от брат kilar.Това е сисъка последно.2-ки :Immortal , Nino , Neosi, ogi28b и Tornado . Една свободна двойка.3-ки : fihi , tehnoart , qnisZ , Ju и autoborsa4-ки : ilkor и stenliМоля да потвърдите тези, които ще дойдете тук до Петък.Моя телефон е 0898 45 12 68. Може и с по едно смс.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Явор Митев
Аз тръгвам утре от Варна и утре вечер или в други ден към обед съм на хижата...100% в петък вечер съм с лопата в ръка някъде около хижата, така че ако има подранили горе, да ми звънят. вероятно и брат Килър ще е с мен, а до колкото знам и колегата адаш.....0885003763.Ще пътувам сам от Варна, ако има желаещи без транспорт, да свиркат. Очаквам и включване от колегата Пехо, относно идеята, която обсъждахме когато бях в Габрово...Следните колеги - Евита, Майска и Торнадо нямат извинения за отсъствията си...искам ви горе, щото......нали....
Коментар
-
Авео написа:Аз тръгвам утре от Варна и утре вечер или в други ден към обед съм на хижата...100% в петък вечер съм с лопата в ръка някъде около хижата, така че ако има подранили горе, да ми звънят. вероятно и брат Килър ще е с мен, а до колкото знам и колегата адаш.....0885003763.Ще пътувам сам от Варна, ако има желаещи без транспорт, да свиркат. Очаквам и включване от колегата Пехо, относно идеята, която обсъждахме когато бях в Габрово...Следните колеги - Евита, Майска и Торнадо нямат извинения за отсъствията си...искам ви горе, щото......нали....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар