Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки от Итал срещата във Варна-15/юни 2008

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiler_4o написа:
    А защо бях единственият, който отвърна на атаката от страна на маздите ? засрамете се Никой от вас не е достоен голфаджия !
    Бреееей , аз първи завъртях... Искам да споделя, че ми се напълни душата... една такава дъъъъъъъъъъъъъъъъъълга колона...само Италианки - мед ми капеше на душата! Браво на папараците!
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

мен ме беше страх да отвърна, че знаеш ли го оня с розовия Хюндай щеше да вземе да се засегне и пак да осмърди на масло Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

горкия бая масалце изгуби тогава

Коментар

kiler_4o написа:
          А защо бях единственият, който отвърна на атаката от страна на маздите ? засрамете се Никой от вас не е достоен голфаджия !
          Как само ти бе, тръгвайки, запалих гумите на Живка, докат ти правеше пумпали! Изкопах асфалта!

Коментар

eee направо ме е яд че не дойдох ама пу да му с еневиди пуста му работа немога се измъкна... дано за следващото гости да съм свободен а решихте ли кога ние ще ходим към Бургас?!
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

имах предвид, че никой друг не отвърна на този, който се мъчеше да дърпа ръчни :D А за въртенето на гуми нормално

Коментар

Working...
              X