Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бургас на гости във Варна !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бургас на гости във Варна !

Здравейте, бургазлии и съобластници ! С колегите от алфа клуба (както и бе обсъдено на последната среща) подготвяме ходене до Варна и в момента избираме кога. Нека който е решил да идва да гласува в анкетата в тази тема: http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...69Поради обстоятелствата няма как да отидем през втората или последната неделя от месеца, когато са им срещите, просто на последната среща като говорехме за това и като го обсъдихме с колегите и от Варна стана ясно, че не е удобно и няма да се получи толкова добре... Когато Варна ни бяха на гости бяха много, нека ние бъдем още повече ! И фиатите да не изоставаме по присъствие ! Готиното прекарване е гарантирано ! Присъствал съм на техни срещи и беше много забавно

Можем и тук да го обсъдим, може и официално да се обсъди с алфа.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
      Можем и тук да го обсъдим, може и официално да се обсъди с алфа.
      Ние тук ще си го обсъждаме, и там ще го обсъждаме, но там гласувайте за дата !

Коментар

...ако може да навиете и Деси да дойде.., че ме вълнува дали и на живо е такваз хубавица! :D
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
          ...ако може да навиете и Деси да дойде.., че ме вълнува дали и на живо е такваз хубавица! :D
          :D Вие пък варналии само за това ли мислите :D Като искаш да я видиш - ела в бс на нашите срещи (това не значи, че тя идва де :D )По принцип тя си е сменила телефона и не мога да се свържа с нея, иначе и стикер имам да й давам ...Ама като гледам активността в темата - може да дойдем 3-4 фиата и 1000000 алфи ...

Коментар

kiler_4o написа:
            nikki_sixx написа:
            :D Вие пък варналии само за това ли мислите :D Като искаш да я видиш - ела в бс на нашите срещи (това не значи, че тя идва де :D )По принцип тя си е сменила телефона и не мога да се свържа с нея, иначе и стикер имам да й давам ...Ама като гледам активността в темата - може да дойдем 3-4 фиата и 1000000 алфи ...
            ...може да сте малко, но по-важно е качеството... :D тааа, последно кога ше идвате, че аз прескочих няколко месеца срещите и...ш гледам като идвате да съм там! Да покажа един вид гостоприемство...

Коментар

последно на 15.06 ли ще се ходи. Навита съм , но точно тогава ще ми вземат книжката. Незнам как мога да удължа срока да карам с акта.
              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

!

деси_бургас написа:
                последно на 15.06 ли ще се ходи. Навита съм , но точно тогава ще ми вземат книжката. Незнам как мога да удължа срока да карам с акта.
                Aко не са ти връчили наказателното постановление, може да презавериш акта! Но ти трябва някой познат в кат да ти го презаверява с задна дата Иначе нямат право след изтичане на акта, ако трябва да ти се отнеме книжката да се презаверява.
                EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
                Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
                ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
                Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

деси_бургас написа:
                  Навита съм...
                  Десита, радост такава... зарад теб ше доа с час по-рано от уговорката... и ше изиграя танца на радостта...

Коментар

на 15.06, да Ще е голямо шоу някъде по пътя да ми откажат 2 цилиндъра Особено на някой баир - ще се почувствам все едно карам натоварен трабант с по-малък въртящ момент :D

Коментар

можем с крум с една кола , ако неговата не става , аз пък може и да съм без книжка и тамън , а може и да спрете да ме засрамвате
                      ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
                        можем с крум с една кола , ако неговата не става , аз пък може и да съм без книжка и тамън , а може и да спрете да ме засрамвате
                        Аз нямам нищо против, само да видя, че приятели вече се наредиха при мен, да не станем повече от колкото може да поеме пунтото :D Да не се наложи да идвам с ланчията :D

Коментар

След обсъждане на въпроса бе решено - Тръгване в 11:00 от West (където се провеждат редовните срещи)

Коментар

Working...
                          X