А, ти сега в Ямбол ли си? На летището в Сливен всяка седмица се събират, ама несъм те виждал скоро там. "Хармония" , не си ходил там?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бургас, Ямбол и Сливен ... срещи
Collapse
X
-
-
срещи всеки месец в Карнобат
Zaphod написа:Колеги, ако се разберете да си правите регулярни срещи /например всяка събота или неделя/, кажете ни, за да можем да създадем важна тема с мястото, часа и деня на срещите - така да се оформят регионални центровеПродавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар
-
22.04.2006
Нова среща на 22 април 2006г , от 14 часа на бензиностанция " Барекс " в гр. Карнобат :D На срещата освен скоростна отсечка от 400м, участниците ще се състезават и по тест за бързо спиране-- 0-60-0км/ч , ще има и майсторско каране на автомобил по фигури за време. Ще използаваме полигона на бившето ОСО, до стадиона на града.Очаквам кандидат участниците да се запишат до 14 април 2006гПродавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар
-
То не останаха много съботи дотогава. Припомням, че на 22-ри е ден преди Великден - тогава може да месим козунаци . Да се съберем и на 8-ми, и на 15-ти... Само да се събудя, да не стане като миналата събота - събудих се в 12 ч. Обаче аз на 29-ти вероятно ще тръгна рано от Ямбол (около 6 ч), защото ми се отваря малко работа в Сливен (до обяд, надявам се), така че ще тръгна най-вероятно от там около 14 ч. за Казанлък.skip: ти не си ли от Радомир?
Коментар
-
Ще се радвам, ако скоро пак се организира среща, но не седмицата от 15 до 20, защото ще съм извън България... Доста ще се радвам да разгледам другите фиати, особено ако са с тунинг, пък и мисля, че ще се радвате да поогледате Cinquecento-то Не се среща всеки ден Надявам се, че ще има ентусиазирани ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар