Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бургас, Ямбол и Сливен ... срещи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А, ти сега в Ямбол ли си? На летището в Сливен всяка седмица се събират, ама несъм те виждал скоро там. "Хармония" , не си ходил там?
    Сега вече съм в Ямбол През деня пак съм в Сливен, но вечер се прибирам в Ямбол...А на пистата не съм идвал, защото работя на две места и често работя и през уикенда, а иначе гледам да си почина... Пък и мислех, че времето е студено за събирания и гонки ...Нищо й няма на Хармонията, мислех да не да има някое друго барче наоколо. Навремето срещу сервиза на Фиат имаше една каубойска кръчма - Трите вятъра, то така й остана само името на района, сега има някакви магазини, рекох да не са направили някой от тях барче Но аз днес пропуснах - успах се събудих се на обяд...Другата събота ще гледам да мина от там.

Коментар

срещи всеки месец в Карнобат

Zaphod написа:
      Колеги, ако се разберете да си правите регулярни срещи /например всяка събота или неделя/, кажете ни, за да можем да създадем важна тема с мястото, часа и деня на срещите - така да се оформят регионални центрове
      Мястото ще е ясно на всички. В края на града, откъм Бургас, на бензиностанция " Барекс". Намира се зад КПП-то на КАТ. Има доста нясто за леки коли.Деня и часа ще доуточним, скоро!Надявам се , на следващата среща да има и други италианки марки автомобили.
      Продавам на части :
      Mercedes 190 E, 1991
      Mercedes 190 D, 1988
      BMW 520i , 1994
      Renault 19 , 1.7i, 1991

Коментар

22.04.2006

Нова среща на 22 април 2006г , от 14 часа на бензиностанция " Барекс " в гр. Карнобат :D На срещата освен скоростна отсечка от 400м, участниците ще се състезават и по тест за бързо спиране-- 0-60-0км/ч , ще има и майсторско каране на автомобил по фигури за време. Ще използаваме полигона на бившето ОСО, до стадиона на града.Очаквам кандидат участниците да се запишат до 14 април 2006г
        Прикачени файлове
        Продавам на части :
        Mercedes 190 E, 1991
        Mercedes 190 D, 1988
        BMW 520i , 1994
        Renault 19 , 1.7i, 1991

Коментар

Предлагам всички от Ямбол дето ще ходим на Копринка да се съберем една от съботите преди това в Хармония и да се разберем да пътуваме заедно! Yellow_Flash_Colorz_PDT_49

Коментар

То не останаха много съботи дотогава. Припомням, че на 22-ри е ден преди Великден - тогава може да месим козунаци . Да се съберем и на 8-ми, и на 15-ти... Само да се събудя, да не стане като миналата събота - събудих се в 12 ч. Обаче аз на 29-ти вероятно ще тръгна рано от Ямбол (около 6 ч), защото ми се отваря малко работа в Сливен (до обяд, надявам се), така че ще тръгна най-вероятно от там около 14 ч. за Казанлък.skip: ти не си ли от Радомир?

Коментар

Ми аз съм съгласен, ама на осми пътувам за жеравна и ако е по-късно от 11 може и да не успея. За 15 не би трябвало да има проблем. Иначе е крайно време да посетя поне една ямболска сбирка.

Коментар

Дайте този път сериозно да се съберем в събота 15.04 в 11:00 ч. на Хармонията.Миналата седмица си поседях малко сам, изпих си кафето, купих си от магазина на hit-ko един маркуч за бензин (че стария се напукал) и си тръгнах.

Коментар

За миналата събота се извинявам най-официално, ама пътувах! Тази в 11 гаранция съм там.

Коментар

Skip написа:
                    За миналата събота се извинявам най-официално, ама пътувах! Тази в 11 гаранция съм там.
                    Извинен си, нали и по-горе си писал че ще пътуваш.Аз имах предвид и останалите съграждани (или съселяни от областта ).Пък и комшиите от Сливен са поканени.

Коментар

То тука май само мои постове Дайте да се видим през седмицата една вечер, да се уговорим за Копринка. Кога ще тръгваме, от къде... По-добре е да пътуваме пакет, нали? Така емоциите ще започнат още от Ямбол (Сливен)...

Коментар

Ще се радвам, ако скоро пак се организира среща, но не седмицата от 15 до 20, защото ще съм извън България... Доста ще се радвам да разгледам другите фиати, особено ако са с тунинг, пък и мисля, че ще се радвате да поогледате Cinquecento-то Не се среща всеки ден Надявам се, че ще има ентусиазирани ...

Коментар

Working...
                        X