Аз съм навит само да се разберем къде и в колко часа, и да не стане както предния път аз направо на кортовете а пък другите на бензиностанцията. Аз съм за
Kade shte e sledvashtata sreshta, za tozi rayon Koga P.S. Izviniawam se za latinitzata, no v tazi net zala , niama BG shrift. Именно поради тази причина има кредор
Продавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Скоро наистина не сме се събирали... Сега работя на 2 работи и не ми остава почти никакво свободно време...Ето дори във форума не съм влизал сигурно от месец-два...Можем нещо да организираме преди да е паднал снега (не че ни спира сняг - справка - миналата година).Но и Алекс не съм виждал дълго време... А и наистина съм затрупан с работа... Не мога да отделя повече от няколко часа, за да тръгна за Бургас или Стара загора на среща...Най-много Сливен или Ямбол, в краен случай Карнобат. Предложете нещо.Може пък повече хора от района да има вече във форума, както казах отдавна не съм влизал...
Скоро наистина не сме се събирали... Сега работя на 2 работи и не ми остава почти никакво свободно време...Ето дори във форума не съм влизал сигурно от месец-два...Можем нещо да организираме преди да е паднал снега (не че ни спира сняг - справка - миналата година).Но и Алекс не съм виждал дълго време... А и наистина съм затрупан с работа... Не мога да отделя повече от няколко часа, за да тръгна за Бургас или Стара загора на среща...Най-много Сливен или Ямбол, в краен случай Карнобат. Предложете нещо.Може пък повече хора от района да има вече във форума, както казах отдавна не съм влизал...
Време да направим среща в Сливен/Ямбол :D Предишното голямо събиране на италиански коли , бе в Бургас. Та дори и до Стара Загора можем да прескочим, зависи дали там, ще се организирам местните итал маниаци.На летището в Сливен , правят ли се още събирания :P От Карнобат вече сме 5-ма приятели с фиатки, 132 e, 2-е Типо 1.4i и 1.7D, Крома 2.0 Ti, Уно 1.4 Ti.Поне с 3-и коли, ще сме на следващата среща.Очакваме организация от някой регион. :D :
Продавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
В неделя ще се събираме в Карнобат, за да си направим местна Фиат среща. Засега сме 132, 2-е Типо , Крома,Пунто,Уно и 125п. Това ще ни е първата среща на Фиат маниаците само на местна почва. Който желае, може да се присъедини. Място на срещата , в събота.
Прикачени файлове
Продавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
В неделя ще се събираме в Карнобат, за да си направим местна Фиат среща. Засега сме 132, 2-е Типо , Крома,Пунто,Уно и 125п. Това ще ни е първата среща на Фиат маниаците само на местна почва. Който желае, може да се присъедини. Място на срещата , в събота.
Мога да дойда и аз, дайте някакъв час и място...Как да го разбирам,в Събота ще дадете място на срещата...??
Колеги, ако се разберете да си правите регулярни срещи /например всяка събота или неделя/, кажете ни, за да можем да създадем важна тема с мястото, часа и деня на срещите - така да се оформят регионални центрове
Поради проблем в кабелния нет , неможах да пиша къде ще се събираме, но срещата се състоя. Стартовата линия беше на околовръстния път за Шумен в 15 часа. Събрахме се 3 Типо, 2 Пунто, 125р, 132е, 4 Уно, Крома и Темпра. Имаше и една Лада 21061 с двигател dohc 1.6 на 131 с 4 скорости. Толкова коли , никога досега не сме се събирали. 14 коли с двайсетина човека.Правихме малко стартови отсечки и осморки. Проблем с куки нямахме, сигурно не бяха ни усетили. Има няколко снимки, ще се опитаме да ги свалим от GSM на РС-то.Следваща среща в началото на Април .
Продавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Тъй като темата за срещите в Ямбол е заключена, да питам тук - относно срещите в събота - става въпрос за "Хармония" ли? То хич не е барче, а си е направо бар
Тъй като темата за срещите в Ямбол е заключена, да питам тук - относно срещите в събота - става въпрос за "Хармония" ли? То хич не е барче, а си е направо бар
А, ти сега в Ямбол ли си? На летището в Сливен всяка седмица се събират, ама несъм те виждал скоро там. "Хармония" , не си ходил там?
Прикачени файлове
Продавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар