VPetar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бургас, Ямбол и Сливен ... срещи
Collapse
X
-
Скоро наистина не сме се събирали... Сега работя на 2 работи и не ми остава почти никакво свободно време...Ето дори във форума не съм влизал сигурно от месец-два...Можем нещо да организираме преди да е паднал снега (не че ни спира сняг - справка - миналата година).Но и Алекс не съм виждал дълго време... А и наистина съм затрупан с работа... Не мога да отделя повече от няколко часа, за да тръгна за Бургас или Стара загора на среща...Най-много Сливен или Ямбол, в краен случай Карнобат. Предложете нещо.Може пък повече хора от района да има вече във форума, както казах отдавна не съм влизал...
Коментар
-
Среща
Immortal написа:Скоро наистина не сме се събирали... Сега работя на 2 работи и не ми остава почти никакво свободно време...Ето дори във форума не съм влизал сигурно от месец-два...Можем нещо да организираме преди да е паднал снега (не че ни спира сняг - справка - миналата година).Но и Алекс не съм виждал дълго време... А и наистина съм затрупан с работа... Не мога да отделя повече от няколко часа, за да тръгна за Бургас или Стара загора на среща...Най-много Сливен или Ямбол, в краен случай Карнобат. Предложете нещо.Може пък повече хора от района да има вече във форума, както казах отдавна не съм влизал...Продавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар
-
Re: Фиат маниа
street_vagabont написа:В неделя ще се събираме в Карнобат, за да си направим местна Фиат среща. Засега сме 132, 2-е Типо , Крома,Пунто,Уно и 125п. Това ще ни е първата среща на Фиат маниаците само на местна почва. Който желае, може да се присъедини. Място на срещата , в събота.Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
стартова линия
Поради проблем в кабелния нет , неможах да пиша къде ще се събираме, но срещата се състоя. Стартовата линия беше на околовръстния път за Шумен в 15 часа. Събрахме се 3 Типо, 2 Пунто, 125р, 132е, 4 Уно, Крома и Темпра. Имаше и една Лада 21061 с двигател dohc 1.6 на 131 с 4 скорости. Толкова коли , никога досега не сме се събирали. 14 коли с двайсетина човека.Правихме малко стартови отсечки и осморки. Проблем с куки нямахме, сигурно не бяха ни усетили. Има няколко снимки, ще се опитаме да ги свалим от GSM на РС-то.Следваща среща в началото на Април .Продавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар
-
Immortal написа:Тъй като темата за срещите в Ямбол е заключена, да питам тук - относно срещите в събота - става въпрос за "Хармония" ли? То хич не е барче, а си е направо барTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Immortal написа:Тъй като темата за срещите в Ямбол е заключена, да питам тук - относно срещите в събота - става въпрос за "Хармония" ли? То хич не е барче, а си е направо барПродавам на части :
Mercedes 190 E, 1991
Mercedes 190 D, 1988
BMW 520i , 1994
Renault 19 , 1.7i, 1991
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар