Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се съберем и ние колежки!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако се организира среща в Бургас ще е супер! идеята е добра.само се чудя на мъжете къде им е инстинкта за самосъхранение? Сред толкова много жени шофьори събрани на едно място, защо така упорито се натискат да си го отнесат? я някоя броня... я малко от боята ))))))))))))))
    Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

ААААА моита кола е бърза Ако стане напечено бягам бързо
      COUPE 1.8 16V
      Volvo XC90 T6

Коментар

Някой предложи ли време за събитието?Може гласуване да се организира евентуално. Предлагам единствено да не се засича по време с концерта на металика (25ти Юли, петък) Че препускане между Варна, София и Бургас в един уикенд ще дойде в повечко.
        Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

е то без пари бре, точно като за любители за малко да се навия
          Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

irena написа:
            е то без пари бре, точно като за любители за малко да се навия
            хахаха тоя се е поолял малко с нулите ми се струва
            Punto SX 1.1 55

Коментар

всъщност... явно курса е серьозен, но трябва добра мотивация или много свободно време ($$) изпитите за професионалните ми сертификати са с цена в пъти по-ниска и имат добра възвръщаемост. за сега продължавам да инвестирам там Успех на колежките ако се хванат. Ще се радвам и ние да си имаме шампионка
              Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

Опреснителен курс по дърпане на ръчна и бърнаут и донъти .... тц тц, ако ми обещаете, че вие с ваш автомобил ще направите показнО на бърнаут докато отстанете по джанти, там съм.П.С. Вий па верно ли разправяте, че имало жени дето карали кола!Слисана съм!
                SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

школата написа:
                  здравейте,не сте обърнали внимание че школата ви кани с ВАШИ АВТОМОБИЛИ което означава че нищо не плащате за курса освен вашите си разходи ,спане храна и др.
                  верно ли курса ще е фрий или то само за дамите?! иначе аз съм мераклия ама тея 2000лв... хех с 2000лв колко хубава ще стане бравичката..
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Ще бъде интересно Весело да си изкарате ви пожелавам-и правете снимки,много снимки Дано да го осъществите това начинание.
                    "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

кой каза, че вместо да си поговорим по женски ще се гонкаме по улиците
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

"школата" е некво зуе... баси...мацките ше се събират по женски.., а оня почнал на мъж да се прави! Луда работа...
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

на мен пък ми се струва интересно
                          Fiat Tempra, 1.6, 1991

Коментар

irena написа:
                            на мен пък ми се струва интересно
                            И на мен
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ее зддравейте , нямам грам време да видя кво става тука , за сега се е решило да е около Търново срещата , и все пак ако има някой заинтересован юли месец е, казвам го понеже е по идея на алфите и вече са решили.
                              ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

ЗдравейтеАз съм от Алфа форума.За всички момичета,които са съгласни да се обединим за една такава среща по женскинека ми се обадят на 0884127294-Ели Надявам се да сме повечко и да си направим супер купон
                                Alfa Romeo 166

Коментар

Working...
                                X