Ако се организира среща в Бургас ще е супер! идеята е добра.само се чудя на мъжете къде им е инстинкта за самосъхранение? Сред толкова много жени шофьори събрани на едно място, защо така упорито се натискат да си го отнесат? я някоя броня... я малко от боята ))))))))))))))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се съберем и ние колежки!!!
Collapse
X
-
всъщност... явно курса е серьозен, но трябва добра мотивация или много свободно време ($$) изпитите за професионалните ми сертификати са с цена в пъти по-ниска и имат добра възвръщаемост. за сега продължавам да инвестирам там Успех на колежките ако се хванат. Ще се радвам и ние да си имаме шампионкаFiat Tempra, 1.6, 1991
Коментар
-
Опреснителен курс по дърпане на ръчна и бърнаут и донъти .... тц тц, ако ми обещаете, че вие с ваш автомобил ще направите показнО на бърнаут докато отстанете по джанти, там съм.П.С. Вий па верно ли разправяте, че имало жени дето карали кола!Слисана съм!SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
школата написа:здравейте,не сте обърнали внимание че школата ви кани с ВАШИ АВТОМОБИЛИ което означава че нищо не плащате за курса освен вашите си разходи ,спане храна и др.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар