Има ли колеги от Видин и региона или съм си само аз. Има доста Фиатки по нашият край... и все красавици
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите във Видин
Collapse
X
-
Няма проблем, аз съм до 17и30 на работа през седмицата, но може да се разберем за някоя събота или неделя или на някоя от редовните срещи( ня които не съм ходил до сега и мисля да се поправи тази грешка ) Пиши ти кога си свободен и ще се разберем някак си щом думата е поне за по бираHGT 2.0 20V
Коментар
-
olliven написа:И аз съм от Видин. Инициативата с форума и сайта, която сте подхванали е супер. Ако ви трябва хелп за сайта или лого примерно, драсни ред. С това се занимавам по принцип и мога да помогна
--------------------
Коментар
-
Форума е готов, платен е хостинга и вече е преместен на Адрес: www.auto-vidin.comНаправени бяха и стикери и раздадени на срещата в неделя
--------------------
Коментар
-
Сънито е тази безиностанция на която се преместихме да пиеме по колича след ОМВ-то на миналата сре6та. Сети ли си, жълтата на околовръстното п.п. ето снимките и клиповете от тогава: http://auto-vidin.com/forum-f24/topic-t367.htm
--------------------
Коментар
-
Видинчани, направите срещите редовни - толкова коли видях напоследък там...Сори че не се обадих - никакво време нямах.Баба вида е станала супер атракция с тези музеи и статуи.Следващият път ще мина, мисля да си направя едно пътуване през Румъния с изход - Калафат.Една две снимки - виличката ми на Ботево и причината за забавянето ми по пътя.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар