Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите във Видин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Чат за срещите във Видин

Има ли колеги от Видин и региона или съм си само аз. Има доста Фиатки по нашият край... и все красавици

--------------------

Май няма много...

--------------------

Коментар

Аз съм половин от видин, ако тръгна скоро натам ще ти звънна.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Аз също съм от Видин, нищо че живея в Елин Пелин , а имам и една забележка за сайта дето сте го подготвили - има правописни грешки ( Виж колега обърни внимание на модератора нека го оправи, че се излагаме публично ). И дано се срещнем скоро на живо.
        HGT 2.0 20V

Коментар

Ми аз принципно през седмицата съм в софия. Ако искате да направим една среща ако сте от София

--------------------

Коментар

И аз съм от Видин. Инициативата с форума и сайта, която сте подхванали е супер. Ако ви трябва хелп за сайта или лого примерно, драсни ред. С това се занимавам по принцип и мога да помогна

Коментар

Няма проблем, аз съм до 17и30 на работа през седмицата, но може да се разберем за някоя събота или неделя или на някоя от редовните срещи( ня които не съм ходил до сега и мисля да се поправи тази грешка ) Пиши ти кога си свободен и ще се разберем някак си щом думата е поне за по бира
              HGT 2.0 20V

Коментар

olliven написа:
                И аз съм от Видин. Инициативата с форума и сайта, която сте подхванали е супер. Ако ви трябва хелп за сайта или лого примерно, драсни ред. С това се занимавам по принцип и мога да помогна
                Значи идеята и форума както ги гледаш сега аз ги направих. Но нали ще го местим, ще си платим хостинг, и ако да те свържа с другия пич който ще се занимава с това, той ще оправи нещата и рабира от фотошоп за логото. Ако искаш може да спретнете нещо заедно. Във Видинския форум се пише Киро

--------------------

Коментар

По въпроса за хостинга няма проблеми, даже ще минем по тънко, само се обадете като сте готови със сайта ще го направим както трябва
                  HGT 2.0 20V

Коментар

Форума е готов, платен е хостинга и вече е преместен на Адрес: www.auto-vidin.comНаправени бяха и стикери и раздадени на срещата в неделя

--------------------

Коментар

Утре ще си правим видинска среща, на Съни Ойл от 17.00 часа, който иска да заповяда

--------------------

Коментар

Къде е това, че нещо не мога да стопля
                        HGT 2.0 20V

Коментар

Сънито е тази безиностанция на която се преместихме да пиеме по колича след ОМВ-то на миналата сре6та. Сети ли си, жълтата на околовръстното п.п. ето снимките и клиповете от тогава: http://auto-vidin.com/forum-f24/topic-t367.htm

--------------------

Коментар

Видинчани, направите срещите редовни - толкова коли видях напоследък там...Сори че не се обадих - никакво време нямах.Баба вида е станала супер атракция с тези музеи и статуи.Следващият път ще мина, мисля да си направя едно пътуване през Румъния с изход - Калафат.Една две снимки - виличката ми на Ботево и причината за забавянето ми по пътя.
                            Прикачени файлове
                            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Следващата среща която замисляме е да идем малко да се постреляме на ПейнтБол (на вече отвориха и във Видин). Да видим на кой му е по точен мерника, че има много закани вече. Ще ви информирам

--------------------

Коментар

Working...
                              X