Ок, разбрах че има промяна в плана, но ви предлагам да погледнете и тази хижа http://www.planinec.com/Била съм там, прилично е като условия и управителката е много любезна което ми направи добро впечатление.Има сравнително голяма механа и достатъчен избор на асортимент.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на Витоша - хижа Планинарска песен
Collapse
X
-
maiska
-
Хижа Планинец е много хубава, но събота и неделя е пълно там. Тъй като днес е петък надали ще може да се направи резервация за която и да било хижа, но това не ни пречи неделята да се качим до горе да пийнем и хапнем по нещо. Аз предлагам да отидеме до Момина скала - има място за колите, има място за нас, има къде да се хапне, пийне...абе общо взето е супер тамFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
maiska написа:Ок, разбрах че има промяна в плана, но ви предлагам да погледнете и тази хижа http://www.planinec.com/Била съм там, прилично е като условия и управителката е много любезна което ми направи добро впечатление.Има сравнително голяма механа и достатъчен избор на асортимент.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
maiska
-
maiska написа:Сори, обаче няма да можем да дойдем този път Изникнаха разни ангажименти...Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Въпрос на време и състояние.Тази неделя не става. Времето ще е кофти.Другата е възможно да съм при автоборса, но не е сигурно.Ще го организираме общо, като събитие.Сега ми дойде идея...В сайта можем да си направим графа за събития!С възможност да се пише там. При организиране на нещо, да се гледа и да се знае!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар