Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на Витоша - хижа Планинарска песен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ок, разбрах че има промяна в плана, но ви предлагам да погледнете и тази хижа http://www.planinec.com/Била съм там, прилично е като условия и управителката е много любезна което ми направи добро впечатление.Има сравнително голяма механа и достатъчен избор на асортимент.

Коментар

Хижа Планинец е много хубава, но събота и неделя е пълно там. Тъй като днес е петък надали ще може да се направи резервация за която и да било хижа, но това не ни пречи неделята да се качим до горе да пийнем и хапнем по нещо. Аз предлагам да отидеме до Момина скала - има място за колите, има място за нас, има къде да се хапне, пийне...абе общо взето е супер там
      Fiat Punto 1.7TD
      Mazda 626 2.0
      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Няма проблем да отидем и там! Стига да има места..., аз съм ЗА :D

Коментар

Колеги, какво се разбираме за утре?
          Fiat Punto 1.7TD
          Mazda 626 2.0
          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

maiska написа:
            Ок, разбрах че има промяна в плана, но ви предлагам да погледнете и тази хижа http://www.planinec.com/Била съм там, прилично е като условия и управителката е много любезна което ми направи добро впечатление.Има сравнително голяма механа и достатъчен избор на асортимент.
            Мисля, че е по-доброто предложение. Ако успеем да се организираме за тази хижа..... абе добре ще се получи.Един глас за предложението на maiska . Ако групата е същата, да тичам да резервирам места.
            Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
            Трезвен ТУК не пиша!
            Un Italiano Vero

Коментар

Предполагам, че хората които сме се записали ще отидем Чакаме други желаещи

Коментар

Сори, обаче няма да можем да дойдем този път Изникнаха разни ангажименти...

Коментар

eeeeeee

Коментар

maiska написа:
                    Сори, обаче няма да можем да дойдем този път Изникнаха разни ангажименти...
                    Направо..... ...... ... не ми се пише.....дано поне в неделя се видим...
                    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                    Трезвен ТУК не пиша!
                    Un Italiano Vero

Коментар

леле и на мен ми възникна нещо непредвидено поканиха ме на рожден ден, който трябваше да е миналата седмица и не мога да откажа! Май ще остане за друг път.... Сори!

Коментар

гадна работа, май нищо не се получи с Витоша

Коментар

Въпрос на време и състояние.Тази неделя не става. Времето ще е кофти.Другата е възможно да съм при автоборса, но не е сигурно.Ще го организираме общо, като събитие.Сега ми дойде идея...В сайта можем да си направим графа за събития!С възможност да се пише там. При организиране на нещо, да се гледа и да се знае!
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Празниците минаха, време е за празници :D Да направим среща другата седмица още от петък вечер, т.е. от 23-и до неделя

Коментар

Working...
                            X