1. autoborsa 2. ilkor 3. kilar 4. Marea Bipower 5. maiskа6. GTipo - по възможност.Ако наистина е топло - вадим мръвките и скарите! Ако вали..надявам се да има вътрешна камина.Всъщност по ми харесва идеята за неделно качване там, алкохолните истории с хижи не са ми по вкуса.Сбор на Пипълс и качване, ако не вали?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на Витоша - хижа Планинарска песен
Collapse
X
-
GTipo написа:1. autoborsa 2. ilkor 3. kilar 4. Marea Bipower 5. maiskа6. GTipo - по възможност.Ако наистина е топло - вадим мръвките и скарите! Ако вали..надявам се да има вътрешна камина.Всъщност по ми харесва идеята за неделно качване там, алкохолните истории с хижи не са ми по вкуса.Сбор на Пипълс и качване, ако не вали?Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
FaceLess написа:GTipo написа:1. autoborsa 2. ilkor 3. kilar 4. Marea Bipower 5. maiskа6. GTipo - по възможност.Ако наистина е топло - вадим мръвките и скарите! Ако вали..надявам се да има вътрешна камина.Всъщност по ми харесва идеята за неделно качване там, алкохолните истории с хижи не са ми по вкуса.Сбор на Пипълс и качване, ако не вали?
Коментар
-
mishka написа:Ако ме приемете с Опел Корса, с удоволствие ще се включа :D В почивните дни за всяка дестинация, която е от другата страна на околовръстното, тръгвам веднага, дори и да вали.
Коментар
-
Pecho написа:mishka написа:Ако ме приемете с Опел Корса, с удоволствие ще се включа :D...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар