Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на Витоша - хижа Планинарска песен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1. autoborsa 2. ilkor 3. kilar 4. Marea Bipower 5. maiskа6. GTipo - по възможност.Ако наистина е топло - вадим мръвките и скарите! Ако вали..надявам се да има вътрешна камина.Всъщност по ми харесва идеята за неделно качване там, алкохолните истории с хижи не са ми по вкуса.Сбор на Пипълс и качване, ако не вали?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
      1. autoborsa 2. ilkor 3. kilar 4. Marea Bipower 5. maiskа6. GTipo - по възможност.Ако наистина е топло - вадим мръвките и скарите! Ако вали..надявам се да има вътрешна камина.Всъщност по ми харесва идеята за неделно качване там, алкохолните истории с хижи не са ми по вкуса.Сбор на Пипълс и качване, ако не вали?
      Аз съм с 2те ръце за тази идея! Тъй като надали ще мога да се кача за събота и неделя на хижата (че имам изпит в понеделник), варианта с неделната разходка до Витоша много ми харесва. Само че за тази цел, ще трябва да се качим по-раничко горе, че докато направим мръвките...а това означава и по-рано да се съберем на Peoples-a.
      Fiat Punto 1.7TD
      Mazda 626 2.0
      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Ако ме приемете с Опел Корса, с удоволствие ще се включа :D В почивните дни за всяка дестинация, която е от другата страна на околовръстното, тръгвам веднага, дори и да вали.

Коментар

на хижите има ядене, но е ограничено в смисъл, че там има боб, скара, бира, алкохол(но долнопробен)! За това е хубаво да си носим! Съгласен съм с мнението като се съберем да минем приз Била :D

Коментар

FaceLess написа:
            GTipo написа:
            Аз съм с 2те ръце за тази идея! Тъй като надали ще мога да се кача за събота и неделя на хижата (че имам изпит в понеделник), варианта с неделната разходка до Витоша много ми харесва. Само че за тази цел, ще трябва да се качим по-раничко горе, че докато направим мръвките...а това означава и по-рано да се съберем на Peoples-a.
            ама да не дойдетев 6часа, че ние май ще спинкаме още

Коментар

mishka написа:
              Ако ме приемете с Опел Корса, с удоволствие ще се включа :D В почивните дни за всяка дестинация, която е от другата страна на околовръстното, тръгвам веднага, дори и да вали.
              кой с каквото може :D а по добре да се комбинираме и да отидем с две или три коли в зависимост от хората

Коментар

mishka написа:
                Ако ме приемете с Опел Корса, с удоволствие ще се включа :D...
                Цър-цър! Добре дошла и честит първи пост във форума! :D Кой знае защо каращите корса се радват на необичайно добро отношение тук. Не трябва да имаш притеснения.
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                  mishka написа:
                  Ако ме приемете с Опел Корса, с удоволствие ще се включа :D...
                  Цър-цър! Добре дошла и честит първи пост във форума! :D Кой знае защо каращите корса се радват на необичайно добро отношение тук. Не трябва да имаш притеснения.
                  Що реши веднага че е колежка не колега? Ок, на ме нми излезна работа за събота така че неделната идея за мен става по-добра.Предлагам който може в събота, оставете една карта къде и кога да ви събудим в неделя.

Коментар

карта на местоположението: http://boerica.hit.bg/mesto.html

Коментар

GTipo написа:
                      ...Що реши веднага че е колежка не колега? ...
                      1. Едно пиленце ми каза.2. Личи си в профила.3. Беше на пролетната среща в Арбанаси.
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

GTipo, давай да се организираме за неделята, че то ей я къде е. Да видим кой ще идва с нас неделята нагоре и да организираме някаква среща.
                        Fiat Punto 1.7TD
                        Mazda 626 2.0
                        Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Виж, кажи да! Това е въпроса

Коментар

Промяна в плана! Хижата е заета още от петък! Ще има карнавал на хор Планинарска песен! Хубаво е да се види защото е интересно, но няма да може да се остане с нощувка! Вариант може да бъде в хотел Боерица - 30лв двойна стая! Аз смятам да отида и ще резервирам хижата за следващата седмица!

Коментар

Сложи една карта къде се намира ако имаш...

Коментар

сложих по-горе, но ето пак карта

Коментар

Working...
                                X