Пускам тази тема за да направим списък с желаещите да се съберем на Витоша! Датата ще я уточним допълнителноЗапочвам с мен:1. autoborsa
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на Витоша - хижа Планинарска песен
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Хижата се намира в непосредствена близост до Боерица, а до тях е Кумата на около 500м(горната част на Ветровала)! Идеята е да бъде с преспиване, нощувката е 8лв, храната и пиенето си е от нас! Хижата побира 20-25 човека! Така, че ако се съберем ще си бъдем само ние.... Предлагам да се качим на 18(петък) и да слезеч на 20-и неделя! Ако другата седмица имаме визия колко човека ще ходим, ще направя резервация(тя трябва да бъде поне седмица по-рано). Трябва да се има предвид, че става въпрос за хижа, не за хотел! Стаите са две 3-ки, две 4-ки и една 7-ца.Можете да видите снимки на този адрес http://hotels.btourism.com/read_hotel.php?id=233
Коментар
-
И аз съм навит да се качим на Витоша. Само нека който желае да се запише в списъка за да е ясно колко човека биха отишлиАко трябва ще се качим предварително и ще видим условията.Все ще преспим някак в хижата, а и при последната среща най сериозните окапахме в 4 часа въпреки натоварената програма през деня.1. autoborsa2. ilkor
Коментар
-
maiska
Аз не знам още дали ще можем да дойдем, обаче да питам - какво значи храната и пиенето си е от нас? От София ли трябва да си носим? Щото ако решим да идваме, да знам предварително.
Коментар
-
maiska написа:Аз не знам още дали ще можем да дойдем, обаче да питам - какво значи храната и пиенето си е от нас? От София ли трябва да си носим? Щото ако решим да идваме, да знам предварително.
Коментар
-
maiska
Реклама
Collapse
Коментар