Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на Витоша - хижа Планинарска песен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Среща на Витоша - хижа Планинарска песен

Пускам тази тема за да направим списък с желаещите да се съберем на Витоша! Датата ще я уточним допълнителноЗапочвам с мен:1. autoborsa

Къде точно се намира тази хижа и за колко време става дума? За 1 ден или с нощувка?Щом е за Витоша мен ме брой! Само да не е за идната събота или неделя, че няма да съм в София
    Fiat Punto 1.7TD
    Mazda 626 2.0
    Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Идеята е перфектна, само уточни за кога става дума.....

Коментар

Хижата се намира в непосредствена близост до Боерица, а до тях е Кумата на около 500м(горната част на Ветровала)! Идеята е да бъде с преспиване, нощувката е 8лв, храната и пиенето си е от нас! Хижата побира 20-25 човека! Така, че ако се съберем ще си бъдем само ние.... Предлагам да се качим на 18(петък) и да слезеч на 20-и неделя! Ако другата седмица имаме визия колко човека ще ходим, ще направя резервация(тя трябва да бъде поне седмица по-рано). Трябва да се има предвид, че става въпрос за хижа, не за хотел! Стаите са две 3-ки, две 4-ки и една 7-ца.Можете да видите снимки на този адрес http://hotels.btourism.com/read_hotel.php?id=233

Коментар

А колеги, скоро някой ходил ли е там? Защото аз ходих Август 2007 и останах крайно разочарован... Иначе принципно и аз съм навит за една хижа.

Коментар

Това е хижа все пак, не е хотел! Наблизо е хотел Боерица 30лв стаята! Няма проблем и за там!

Коментар

И аз съм навит да се качим на Витоша. Само нека който желае да се запише в списъка за да е ясно колко човека биха отишлиАко трябва ще се качим предварително и ще видим условията.Все ще преспим някак в хижата, а и при последната среща най сериозните окапахме в 4 часа въпреки натоварената програма през деня.1. autoborsa2. ilkor

Коментар

Само ще кажа,че е чисто! Има тоалетна и баня, но са общи. В Боерица си е хотел с две легла или спалня с телевизор и санитарен възел! Може и там да се съберем, условията са си на хотел. Цените започват от 30лв, но това беше миналата година! Сега не знам дали има промяна...

Коментар

Абе друго си е на хижичка Аз съм ЗА, ама да не се заричам много много, че до тогава има доста време.Все пак на планина най-добре се
                  Fiat Punto 1.7TD
                  Mazda 626 2.0
                  Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

1. autoborsa2. ilkor3. kilar
                    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                    Трезвен ТУК не пиша!
                    Un Italiano Vero

Коментар

1. autoborsa2. ilkor3. kilar4. Marea BipowerАко дойда сам ще съм в хижата, ако съм с приятелката в Боерица, че ще се мръщи Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

Предлагма да се качим в събота на 12-и в 15ч и да слезем на 13-и в неделя!

Коментар

Аз не знам още дали ще можем да дойдем, обаче да питам - какво значи храната и пиенето си е от нас? От София ли трябва да си носим? Щото ако решим да идваме, да знам предварително.

Коментар

maiska написа:
                            Аз не знам още дали ще можем да дойдем, обаче да питам - какво значи храната и пиенето си е от нас? От София ли трябва да си носим? Щото ако решим да идваме, да знам предварително.
                            Няма ако 1. autoborsa 2. ilkor 3. kilar 4. Marea Bipower 5. maiskаПредлагам да се съберем до Толедо(Пипълс) и да си напазаруваме от Била преди да се качим.Според прогнозата в събота ще е 28 градуса като най вероятно ще повали малко.

Коментар

Хе-хе, егати изнудването Ще се постараем... Евентуално може да е по-късно вечерта...

Коментар

Working...
                              X