Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки и клипове от срещата в Арбанаси - В. Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето няколко скромни снимки и от менhttp://community.webshots.com/album/...host=community
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Добавих ги и тях.http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni....Tarnovo-2008/

Коментар

Е бре, нещо конкурсче за снимка номер 1 на срещата няма ли да направим...

Коментар

Май това всички снимки - мисля да спретна едно уеб албумче за да се гледат по лесно ...

Коментар

ilkor написа:
            Май това всички снимки - мисля да спретна едно уеб албумче за да се гледат по лесно ...
            .....супер, че с тия огромни резолюции...

Коментар

Аз не успях да снимам защото батерията на панасоника май сдава багажа вече и в по студено време ме дъни.Явно ще се търси батерия.За резолюциите вярно почти нищо не съм разгледал още.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз за най добра снимка самопредлагам оная на ямоблския застраховател с фиатския гръб Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Ама колеги, малко съм разочарован от вас - не знам заради емкането за ’Звук и светлина’ ли или заради чистия въздух софиянци много бързо изпопадахте бе...То като си свикнал на смог и ти иде много кислорода е трудно Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 А колко ракия остана.... Пратих я на Кирето да я дегустират с Килара
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Успях да ги сортирам тематично, но стана късно за друго ... утре ще е готова галерията.

Коментар

Yavor написа:
                    А колко ракия остана.... Пратих я на Кирето да я дегустират с Килара
                    А водка??? Водчица май не остана...

Коментар

АЛБУМЪТНе е кой знае какво, но поне снимките се разглеждат по лесно.

Коментар

супер сговнясано ми е за дето не успях да дойда! Ще има ли друга среща от такъв мащаб? Кога?
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Браво. Страшна работа.
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Още снимки от kilarhttp://www.fiat-bg.org/Downloads/Snimki_Video/V.Tarnovo-2008/

Коментар

Струва ми се, че направихме два големи пропуска:1. Не си направихме обща снимка2. Не направихме обща снимка на колитеИначе, ако се гласува за снимка... ми... колегата Иммортал засне един великолепен клип, в който GTipo говори...

Коментар

Working...
                              X