Hit-ko там сам човече !!! само кажи и припалван бертонето на момента
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Италфеста
Collapse
X
-
Смятам, че в Ямбол сме положили някаква основа! Няма собственник с нова италианска придобивка, който да не мине и се обозначи, а и магазина и сервиза са добро средище за дискусии...Алекс е запалено момче,Imortal-сьщо и виждам, че всеки сьдейства кой с каквото може! При нас не правим делене между марките, всичким са Италфенове и който ведньж е притежавал Италианка, рядко се качва на друг автомобил!!!Та това ми дава основание да си мисля, че можем да направим добра регионална среща!Но ще видим сьвсем скоро....
Коментар
-
Mitko написа:MrXzender написа:здравейте колеги!!! направих си труда да ви изчета впечатленията и искам да ви кажа няколко неща:малко били фиатите,ми затова сте си виновни вие събота бил работен ден за много от вас,ми феста веднъж годишно бе все за толко може да се вземе един ден.а който иска да си мамери извинение че не е бил чак толкова ентусиазиран да дойде казва че било работен деня ми покажете един(поне)по-добре изглеждащ фиат от сребристата алфа 156стягайте се и си правете изводи за догодинафеста има напредък и завбъдеще ще става все по-добърПоздрави!!!GT 2.0 JTS
Коментар
-
ooppps от Русе имаше Алфа 145 на стелт-а , Мареа-та на 1115 - незнам с ква регистрация Алфа 155 на Алекс от Ямбол, КрасиБ с Алфа 155 от Бургас, Тайфун с Алфа 164 3,0 от Турция......
Коментар
-
hit-ko написа:ooppps от Русе имаше Алфа 145 на стелт-а , Мареа-та на 1115 - незнам с ква регистрация Алфа 155 на Алекс от Ямбол, КрасиБ с Алфа 155 от Бургас, Тайфун с Алфа 164 3,0 от Турция......
Коментар
-
valjo написа:ама като го слушах АЛекс, то .....те от тоз регион само до 100км в двете посоки биха дошли...а това не е работа, сам знаешминалата година на Жребчево от Варна еднане дойде, е така за цветеми как да ссе съобразяваме с тях ?
Alfa 145 QV Turbo
Fiat Brava JTD '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар