Е, колеги, дойде време за споделяне на впечатленията си от Италфеста. Аз лично съм много разочарован от присъствието на ФИАТ и мнението им е, че можеше да се справим много по-добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления от Италфеста
Collapse
X
-
много студ бе майна
1. Не му е сега времето за срещи на открито - октомври месец в балкана на летище (ебати вятара)2. Събота за много хора си е нормален работен ден! поне още 4-5 коли мои познати щяха да дойдат и мисля много повече ако примерно беше в неделя.3. Мисля че всички останаха разочаровани от забраните за "пилене" на гуми и гонки. - било опасно!! Ми събрали сте там най големите резачки и искате да не се гонят и само да се гледат. ми направете заградете го някак си - направете го безопасно. Сложете ако трябва по 2-3 лв вход, викнете една линейка пожарна и там каквито са изискванията ама кажете че ще има и състезания. Какво означава - силов тунинг - изкарали сте там вашите си коли дето всички ги знаят и само обесняват - мойта е 300 коня мойта е 400 ...... ми аз трябваше да ида с мойта и да кажа че има реактивен двигател и е 1000 коня и да ги бия сичките - да ги сложат една до друга .... старт и тогава ще се види :D може и аз да не съм разбрал смисъла на цялото събиране но ви казвам моето мнение и на хора дето не са от форума а са дошли защото са разбрали че ще има "събиране на много коли" и все хубави.! Иначе идеята като цяло е Супер и ви поздравявам за това което всички организатори направиха И ще ви кажа че на тавана имам 5 спойлера и все нямам време и пари да ги сложа ама за догодина ще ви ги покажа със сигурност :DVerry Irresistible ..... By Givenchy
Коментар
-
Лично с колеги сме пилили 10 чифта гуми на тази писта. Значи е било въпрос на договорка за да има желаните "дръпки". При това май беше бетон По принцип подобни събития по европа а правят на писти или затворен маршрут между селата. Поне в Англия е така. Но дори това да не е така - събирането на толкова автофенове си е тръпка и усещането за част от едно цяло семейство е несравнимо.Дори да бях със "Застава" бих посетил такова събитие.
Коментар
-
Вярно, че беше студено и духаше вятър,но поне се видя, че има готини хора от фиатаджийте-Тони, Веско,Любо. А какъв фиат 124-спайдър от 1980 имаше.С две чудесни красиви мацки,.Да беше по топло.Може би трябва да е с месец по рано този форум.След отпуските към 10-15 септември.Нищо ,продължаваме сбирките в София.Д-р Бари
Коментар
-
johnfound написа:М-да-а-а-а, значи добре че не дойдох. .................
Коментар
-
1115 написа:Е тука е проблема. а не че сме нямали красиви коли. Нямахме хора ...................фиатовете бяха най-малко.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Re: много студ бе майна
ILLUSi0N написа:1. Не му е сега времето за срещи на открито - октомври месец в балкана на летище (ебати вятара)2. Събота за много хора си е нормален работен ден! поне още 4-5 коли мои познати щяха да дойдат и мисля много повече ако примерно беше в неделя.3. Мисля че всички останаха разочаровани от забраните за "пилене" на гуми и гонки. - било опасно!! Ми събрали сте там най големите резачки и искате да не се гонят и само да се гледат. ми направете заградете го някак си - направете го безопасно. Сложете ако трябва по 2-3 лв вход, викнете една линейка пожарна и там каквито са изискванията ама кажете че ще има и състезания. Какво означава - силов тунинг - изкарали сте там вашите си коли дето всички ги знаят и само обесняват - мойта е 300 коня мойта е 400 ...... ми аз трябваше да ида с мойта и да кажа че има реактивен двигател и е 1000 коня и да ги бия сичките - да ги сложат една до друга .... старт и тогава ще се види :D може и аз да не съм разбрал смисъла на цялото събиране но ви казвам моето мнение и на хора дето не са от форума а са дошли защото са разбрали че ще има "събиране на много коли" и все хубави.! Иначе идеята като цяло е Супер и ви поздравявам за това което всички организатори направиха И ще ви кажа че на тавана имам 5 спойлера и все нямам време и пари да ги сложа ама за догодина ще ви ги покажа със сигурност :DAlfa 145 QV
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Коментар
-
За мен състезанието с конусите беше най-хубавото на феста , но за съжаление нямаше тестдрайв с новото Гранде ПунтоFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар