И аз няма да мога да дойда днес. Другата седмица има 4 почивни дни, дайте да се разберем да се видим тогава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
GRANDEsportivo написа:здравейте аз досега имах регистация в алфафорума но от както имам фиат реших и тука да се подвизавам.Някой ден ще ми бъде приятно да дойда на вашите сбирки да си полафим. :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Срещи на италиански коли... като не само АЛФИ ами и ФИАТ, и ЛАНЧА се провеждат от много време и не веднъж съм ВИ канил колеги. Незнам по каква причине не желаете да уважите хората които дават мило и драго за марката.. да не говорим че повечето от тях ви правят колите без дори да подозирате..... Ама все пак Alfa Romeo и FIAT нямат нищо общо.... нали така колега SNAKE ... :PFiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
GRANDEsportivo написа:здравейте аз досега имах регистация в алфафорума но от както имам фиат реших и тука да се подвизавам.Някой ден ще ми бъде приятно да дойда на вашите сбирки да си полафим. :DFiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
nonamecrew написа:Срещи на италиански коли... като не само АЛФИ ами и ФИАТ, и ЛАНЧА се провеждат от много време и не веднъж съм ВИ канил колеги. Незнам по каква причине не желаете да уважите хората които дават мило и драго за марката.. да не говорим че повечето от тях ви правят колите без дори да подозирате..... Ама все пак Alfa Romeo и FIAT нямат нищо общо.... нали така колега SNAKE ... :PTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар