На 7 в събота на битака в 16:00 ако имате желание да се съберем повече хора пишете да се знае дали да ходим въобще .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
И аз ще дойда!!!Късно виждам че и е имало предложение но една седмица бях без интернет!Все пак ще намина в 16:00 на битака ,ако има някой Фиат ще е добре...Бялата Мареа я знам ,но другите...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Явно пазарджиклии сме най-несериозната група във форума, щом за цяла година успяхме да се съберем само 3-4 пъти. В числото на несериозниците слагам и себе си, разбира се . А направихме няколко много добри срещи в "Корлеоне", имахме идея да обикаляме до Пещера, Белово, Пловдив, Стара Загора, нищо не се получи.Явно днес няма да се съберем, но ако има желаещи за утре (неделя) в 11 ч. пред зала "Хебър", да пишат днес в темата. Ако се съберем поне 3-4 желаещи, ще е добре, иначе няма смисъл. Имам и една излишна карта за бензиностанции "ЕКО", която не ползвам и искам да я дам на някой, който ще я ползва.Edit: 18:20 ч. Никой не е писал, очевидно среща няма да има.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Честита Нова Година на цялата ФИАТ гилдия в Пз,надявам се новата година да донесе малко повече ентусиазъм и увереност у феновете,та да има и сериозни срещи.Та последно не съм в час,ама събирате ли се или напротив-ако да някой да драсне на ЛС или отговарям на тел 0889 628 115 Павкатазапален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
pablo_pz написа:Честита Нова Година на цялата ФИАТ гилдия в Пз,надявам се новата година да донесе малко повече ентусиазъм и увереност у феновете,та да има и сериозни срещи.Та последно не съм в час,ама събирате ли се или напротив-ако да някой да драсне на ЛС или отговарям на тел 0889 628 115 Павката
Коментар
-
Колеги здравейте.Първо искам да ви честитя новата 2010 година и да се извиня за моето така дълго отсъствие от форума.Просто новата работа коят започнах в КРЕЗ не ми позволяваше досега никакво свободно време.Но вече имам повечко свободно време и искам да се съберем пак.Какво ще кажете в събота да се съберем пак в Корлеоне както доброто старо време, в 12:00 часа.Ако има желаещи да пишат.В събота сутринта ще проверя темата и ще видя има ли желаещи или не.Надявам се да дойдат и нови хора и да се запознаем и с тях.Това е засега от мен колеги и успех през новата година----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
IvanIanushev написа:Колеги здравейте.Първо искам да ви честитя новата 2010 година и да се извиня за моето така дълго отсъствие от форума.Просто новата работа коят започнах в КРЕЗ не ми позволяваше досега никакво свободно време.Но вече имам повечко свободно време и искам да се съберем пак.Какво ще кажете в събота да се съберем пак в Корлеоне както доброто старо време, в 12:00 часа.Ако има желаещи да пишат.В събота сутринта ще проверя темата и ще видя има ли желаещи или не.Надявам се да дойдат и нови хора и да се запознаем и с тях.Това е засега от мен колеги и успех през новата годинаFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
IvanIanushev написа:Колеги здравейте.Първо искам да ви честитя новата 2010 година и да се извиня за моето така дълго отсъствие от форума.Просто новата работа коят започнах в КРЕЗ не ми позволяваше досега никакво свободно време.Но вече имам повечко свободно време и искам да се съберем пак.Какво ще кажете в събота да се съберем пак в Корлеоне както доброто старо време, в 12:00 часа.Ако има желаещи да пишат.В събота сутринта ще проверя темата и ще видя има ли желаещи или не.Надявам се да дойдат и нови хора и да се запознаем и с тях.Това е засега от мен колеги и успех през новата годинаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Хайде да се преброим. Утре кой мисли да идва в Корлеоне и в колко часа му е по-удобно - 12 или 16 ч. ? Аз вероятно ще дойда, ако поне още двама-трима колеги пишат в темата, че ще дойдат. Имам и една излишна форумска карта за бензиностанции ЕКО, която мога да подаря на някой, който ще я ползва. По-удобно ми е в 16 ч.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз ще дойда, в 16 часа също ме устройва и нека тогав ада е в 16:00 часа в корлеоне.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар