Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На 7 в събота на битака в 16:00 ако имате желание да се съберем повече хора пишете да се знае дали да ходим въобще .
    THE BEST FIAT

Коментар

аз съм за

Коментар

Като гледам никога няма да се съберем Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
        THE BEST FIAT

Коментар

И аз ще дойда!!!Късно виждам че и е имало предложение но една седмица бях без интернет!Все пак ще намина в 16:00 на битака ,ако има някой Фиат ще е добре...Бялата Мареа я знам ,но другите...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Колеги утре дали ще се събирате в Пазарджик.Да взема да мина да се видим понеже съм в Пазарджик
            Marea 1.6 16v

Коментар

Явно пазарджиклии сме най-несериозната група във форума, щом за цяла година успяхме да се съберем само 3-4 пъти. В числото на несериозниците слагам и себе си, разбира се . А направихме няколко много добри срещи в "Корлеоне", имахме идея да обикаляме до Пещера, Белово, Пловдив, Стара Загора, нищо не се получи.Явно днес няма да се съберем, но ако има желаещи за утре (неделя) в 11 ч. пред зала "Хебър", да пишат днес в темата. Ако се съберем поне 3-4 желаещи, ще е добре, иначе няма смисъл. Имам и една излишна карта за бензиностанции "ЕКО", която не ползвам и искам да я дам на някой, който ще я ползва.Edit: 18:20 ч. Никой не е писал, очевидно среща няма да има.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

еее аз другата седмица ще се прибирам....
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Честита Нова Година на цялата ФИАТ гилдия в Пз,надявам се новата година да донесе малко повече ентусиазъм и увереност у феновете,та да има и сериозни срещи.Та последно не съм в час,ама събирате ли се или напротив-ако да някой да драсне на ЛС или отговарям на тел 0889 628 115 Павката
                  запален фиатаджия
                  1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning

Коментар

pablo_pz написа:
                    Честита Нова Година на цялата ФИАТ гилдия в Пз,надявам се новата година да донесе малко повече ентусиазъм и увереност у феновете,та да има и сериозни срещи.Та последно не съм в час,ама събирате ли се или напротив-ако да някой да драсне на ЛС или отговарям на тел 0889 628 115 Павката
                    колега няма срещи

Коментар

Колеги здравейте.Първо искам да ви честитя новата 2010 година и да се извиня за моето така дълго отсъствие от форума.Просто новата работа коят започнах в КРЕЗ не ми позволяваше досега никакво свободно време.Но вече имам повечко свободно време и искам да се съберем пак.Какво ще кажете в събота да се съберем пак в Корлеоне както доброто старо време, в 12:00 часа.Ако има желаещи да пишат.В събота сутринта ще проверя темата и ще видя има ли желаещи или не.Надявам се да дойдат и нови хора и да се запознаем и с тях.Това е засега от мен колеги и успех през новата година
                      ----------------------------------------------------------------------------
                      Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                      ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                      ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

IvanIanushev написа:
                        Колеги здравейте.Първо искам да ви честитя новата 2010 година и да се извиня за моето така дълго отсъствие от форума.Просто новата работа коят започнах в КРЕЗ не ми позволяваше досега никакво свободно време.Но вече имам повечко свободно време и искам да се съберем пак.Какво ще кажете в събота да се съберем пак в Корлеоне както доброто старо време, в 12:00 часа.Ако има желаещи да пишат.В събота сутринта ще проверя темата и ще видя има ли желаещи или не.Надявам се да дойдат и нови хора и да се запознаем и с тях.Това е засега от мен колеги и успех през новата година
                        За събота съм навит ,но да е след обяд...понеже ще пътувам от Смолян същия ден...Но ако се съберете хора ще дойда и в 12 часа... Ще погледна темата за отзиви...с две думи бройте ме за събота в Корлеоне... Сега се сещам ,че пичовете от Алфа форума се събират в събота ,но не съм сигурен в колко часа е ,мисля че от 16:00 на новия мост при тенис кортовете...Пичовете са точни и ще се радвам да се видя отново с тях!!!
                        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

IvanIanushev написа:
                          Хубаво ще е да се видим. А и да направим срещите редовни, с постоянен ден и час. В 12 ч. обаче на мен по принцип не ми е много удобно и не знам дали ще мога. Какво ще кажете за събота в 16 ч. в "Корлеоне" ?

Коментар

Да наистина ще е хубаво да се видим тази година :D ,аз ще дойда в събота в Корлеоне!
                            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Хайде да се преброим. Утре кой мисли да идва в Корлеоне и в колко часа му е по-удобно - 12 или 16 ч. ? Аз вероятно ще дойда, ако поне още двама-трима колеги пишат в темата, че ще дойдат. Имам и една излишна форумска карта за бензиностанции ЕКО, която мога да подаря на някой, който ще я ползва. По-удобно ми е в 16 ч.

Коментар

Аз ще дойда, в 16 часа също ме устройва и нека тогав ада е в 16:00 часа в корлеоне.
                                ----------------------------------------------------------------------------
                                Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                                ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                                ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Working...
                                X