Колеги,днес вече официално продадох колата и ми е много мъчно.В събота ще съм с нея и новият и собственик на срещата и ще се видим
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
IvanIanushev написа:Колеги,днес вече официално продадох колата и ми е много мъчно.В събота ще съм с нея и новият и собственик на срещата и ще се видимFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
IvanIanushev написа:Колеги,днес вече официално продадох колата и ми е много мъчно.В събота ще съм с нея и новият и собственик на срещата и ще се видимTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз тази седмица ще преведа парите най вероятно за 3 ма А за срещата казвайте.Май тогава ще съм с Пунто----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Някъде на широко да е ,че миналия път пред Корлеонето така на пътя не ми хареса...Някъде ,където да спрем всички коли на едно място...Ако искате пак пред Корлеоне ,но да е на паркинга пред Механото...там е по-широчко...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Някъде на широко да е ,че миналия път пред Корлеонето така на пътя не ми хареса...Някъде ,където да спрем всички коли на едно място...Ако искате пак пред Корлеоне ,но да е на паркинга пред Механото...там е по-широчко...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Предлагам утре до обяд всички, които имат намерение да дойдат, да го напишат в темата. Никой нищо конкретно не казва, затова предлагам:Събота, 11 ч. на паркинга пред зала "Хебър" (спортната зала до механото). Там да паркираме колите, а после да отидем на кафе в "Корлеоне", то е на 100 м. от зала "Хебър".И утре по обяд ще видим колко хора евентуално ще дойдат и ще решим дали да правим среща. Аз смятам да съм на линия.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Интересът към срещата е пренебрежимо малък, така че и аз се отказвам. Iceflame, не се хаби да идваш, че май няма да има други хора. Явно тази събота ще е поредната редовна несъстояла се фиатска среща в Пазарджик.Дано като се оправи времето да се появят желаещи за фиатски срещи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Predatorsi написа:Аз щях да дойда...----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар