Нямаме регулярни срещи. Уговаряме се в тази тема и понякога успяваме да се съберем. Колкото повече, толкова по-добре. Следи темата, включвай се и се надявам на следващата среща да сме доста повече. А ако зареждаш гориво на бензиностанции "ЕКО" и искаш да получаваш отстъпка 2 ст. на литър и да подпомагаш и форума с всяко твое зареждане, пиши ми лично съобщение и ще ти кажа как да получиш форумска карта(и) ЕКО.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Ааа, сетих се за кафенето. Ще следа темата и при възможност ще дойда на някоя от следващите срещи да се запознаем. Хубаво е преди самите срещи да се уговорим дали ще идваме с булките та да знам дали да зимам моята или не :D
Ами ако твойта те пуска,ела сам или я ’’метни’’ че ще идеш за хляб. :D
Май се очертава на предстоящата среща да се съберем повече хора.Идеи кога да бъде и каде?
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Да се надяваме, че след толкова мераклий ще се намерят и някои да дойдат да не стане като последния път. Ако сте съгласни може на 21 февруари да се съберем. Ако някой има други предложения да казва. Поздрави
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
съгласен,че то тази събота е 14 ти февруари,не е за шофиране а за пиене
Виждам нови хора от Пазарджик във форума. За всички тях пак напомням:Ако зареждате гориво на бензиностанции "ЕКО" (в цялата страна и извън нея !) и искате да получавате отстъпка 2 ст. на литър и да подпомагате и форума с всяко ваше зареждане, пишете ми лично съобщение и ще ви кажа как да получите форумска карта(и) ЕКО.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Здравейте колеги,скоро се очертава да се разделя с моето Типо и си търся Пунто(до края на месеца най-вероятно).ЦЕНА ОКОЛО 2000лв.В момента пазарът на колите е много стегнат и си мисля че за тази цена ще си намеря някое хубаво Пунто дори и без екстри.Държа на хубав външен вид и запазен салон,и за предпочитане бензин а не дизел или газ.Също така ако е и регистрирана още по-добре.Очаквам предложенията ви тук или на ЛС.Ако знаете за такова Пунто ще се радвам да споделите с мен >Благодаря ви предварително.
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар