Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гонки няма...Всъщност може да се разберем някой път да идем на Пищигово ,като няма никой ,и да си направим малко шоу...Един път ходихме с Алфите към 16 ,часа мисля ,че беше ,и нямаше никой!Ако ви влече може и да идем!
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Колеги тази седмица ще се съберем ли? Щото малко кофти се получи миналата седмица
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Ами аз съм за събирането.Кой ще идва?
        ----------------------------------------------------------------------------
        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

ми аз смятам да дойда... още някой?
          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD

Коментар

kiselo написа:
            Колеги кайете каде се сре6тате има ли гонки ж Пазардйик ...
            Днес сутринта май ти видях бравата, паркирана на паркинга пред х-л Тракия и регистрация ТХ.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              kiselo написа:
              Колеги кайете каде се сре6тате има ли гонки ж Пазардйик ...
              Днес сутринта май ти видях бравата, паркирана на паркинга пред х-л Тракия и регистрация ТХ.
              Mdam az bqh ta kade e tova Pi6tigovo i kakvo ima tam nqkakva otse4ka ili pista az sum s bravata i edno aver4e s 320 s bonus hehe ina4e vinagi gotov samo kajetePs izvinqvam se pak za latioicata ama...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

здравейте колеги може и аз да намина с един мой приател тази седмица но неможе ли да организираме срещите по-рано някаде аз преди време ходих на една на битака и бяхме само 3 души а се си мисля че мн хора от Пазарджик незнаят за този сайт и няма как да дойдат а ако се сабираме на някое стратегическо място да се вижда отдалече че има фиатки се някой ще се отбие но това е само мое лично мнение иначе са мн фиатките в Пазарджик и това ме радва

Коментар

iceflame написа:
                  Колеги тази седмица ще се съберем ли? Щото малко кофти се получи миналата седмица
                  Тази седмица и аз ще дойда ако има среща! :D
                  Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                  Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Някой с предложение?
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD

Коментар

Колега Kiselo, гледам ти бравата всеки ден пред хотела, явно ще поостанеш в Пазарджик. Ако нямаш карта ЕКО, пиши ми да ти дам 1 или повече.А за среща тази седмица, решавайте: на кафе, на кръчма, пишете място, дата и час и ако мога, ще дойда. Аз дадох предложението за миналата седмица, но не можахме да се организираме за среща. Сега сте вие.
                      david.bd написа:
                      здравейте колеги може и аз да намина с един мой приател тази седмица но неможе ли да организираме срещите по-рано някаде аз преди време ходих на една на битака и бяхме само 3 души а се си мисля че мн хора от Пазарджик незнаят за този сайт и няма как да дойдат а ако се сабираме на някое стратегическо място да се вижда отдалече че има фиатки се някой ще се отбие но това е само мое лично мнение иначе са мн фиатките в Пазарджик и това ме радва
                      Който се интересува от форуми, лесно ще намери фиатския форум. Ако имаш някакво предложение за стратегическо място, кажи го. Аз поне не виждам такова място. Движението в централната част на града е много натоварено и не можем да се спрем просто за да ни видят, а в крайните квартали или например на тенис кортовете, където се събират от пазарджишкия автофорум, няма смисъл. Който се интересува, ще ни намери в интернет, това е моето мнение. Нали пробвахме и акцията с листовки под чистачките. Ефектът беше нулев.

Коментар

Аз предлагам да се състои в 11:00 в кафе корлеоне пак,защото миналият път беше хубаво и доста хора се събрахме.Ако сте съгласни пишете

Коментар

Аз няма да мога да дойда ,защото в събота съм на изпит ,но другата седмица може и да дойда ,ако съм си в Пазарджик!Иначе на Пищигово има летище и там се събират кварталните рацери!Най-интересно беше ,когато една Регата ги понакъса всички...Иначе ако ходим там е по-добре да сме само ние!В събота към 15-16 часа ,мисля че няма да има никой!
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

IvanIanushev написа:
                            Аз предлагам да се състои в 11:00 в кафе корлеоне пак,защото миналият път беше хубаво и доста хора се събрахме.Ако сте съгласни пишете
                            По принцип мисля да дойда, ако не изникне нещо. Имам и още карти ЕКО за раздаване, така че, ако има нови хора на срещата, ще им дам.Значи уточняваме: събота, 11:00 Кафе "Корлеоне" . Пишете кой ще идва. Нещо женско присъствие няма ли да има, за да знам дали да взема жена ми ?

Коментар

snake написа:
                              IvanIanushev написа:
                              По принцип мисля да дойда, ако не изникне нещо. Имам и още карти ЕКО за раздаване, така че, ако има нови хора на срещата, ще им дам.Значи уточняваме: събота, 11:00 Кафе "Корлеоне" . Пишете кой ще идва. Нещо женско присъствие няма ли да има, за да знам дали да взема жена ми ?
                              Аз съм там но сам

Коментар

Ако остава за корлеоне и аз съм там
                                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X