Аз почти не ходя по кръчми. Предложих "Камбаните", защото ми е в квартала и често съм там на кафе в светлата част на денонощието. А в "Мажестик" се събираме 1-2 пъти годишно с бивши колеги от завода в Драгор. От двете "Камбаните" е по-добра.Със сигурност обаче, ако се реши да е на кръчма, могат да се измислят и други, освен тези.А може и пак да си отидем на кафе. Решавайте, а аз ще гледам да дойда. Но не обещавам, към четвъртък ще знам със сигурност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
Аз съм за "Камбаните" ,тъй като в събота ще съм на работа през деня,а ми се идва на срещата.Който е съгласен за "Камбаните" да пише ,и да се организираме в колко часът ще се чакаме.Ще пийнем по бира,ще хапнем оп нещо и ще си полафим :D----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
snake написа:Събота 18 ч. в "Камбаните" ? Ако сте съгласни, пишете кой ще дойде.Ако случайно не работи или няма места, което не ми се вярва, на място ще решим къде да отидем.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
snake написа:Тогава 19:30 ч. Предлагайте и вие, а пишете и кой има намерение да дойде.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
И така, засега събота 19:30 ч. в "Камбаните" (заведението, което лятото изкарва маси в градинката пред църквата "Света Богородица"). Имам и още карти ЕКО за раздаване.Трябва обаче да се съберем поне 5-6 човека, иначе няма смисъл. Утре до обяд пишете кой ще идва, за да решим дали изобщо ще правим среща тази седмица.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Аз се отказвам и няма да дойда. Много сме малко и не виждам смисъл да правим среща тази седмица. Ако се съберете - желая ви приятно прекарване.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
IvanIanushev написа:snake написа:Аз се отказвам и няма да дойда. Много сме малко и не виждам смисъл да правим среща тази седмица. Ако се съберете - желая ви приятно прекарване.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Здравей колега,гонки в Пазарджик (поне на фиат-форум) няма.Събираме се всеки път различно,зависи кой каде предложи.Инфо за сбирки на форума в Пазарджик може да получиш в тази тема.Тук се организират каде ще са,въпреки че тази седмица пропуснахме нещо за което съжалявам.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар