Здравейте на всички от Пз отскоро се регистрирах във форума и чета че се опитвате да се сабирате та да ви кажа че занапред ще гледам да се включвам и аз тая събота съм към морето но другата ще гледам да дойда Аз съм с черното COUPE PA7289 с готините джанти на Darwin Racing
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
Хайде тази събота да се съберем да идем на кортовете ,какво ще кажете?Те се събират в 16 часа доколкото знам ,ние може да се срещнем някъде в 15:40 например и да ходим заедно!Обмислете варианта!Значи сега видях ,че срещите са от 17 часа...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
TaNo написа:Айде алфаджийте утре ще идват до Пловдив на наща среща за който незнае, който иска от вас нека да идва ще бъде готино!!! :DМалко късно съобщавам нооо.. срещата е от 18 часа пред входа на стадион Пловдив тва ми е номера 0896 526 119 ако има нещо звънкайтеFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Както виждаш, последното мнение в "чата" е от средата на август, смяташ ли, че изобщо се събираме ? Аз бях на 2 от т.нар. фиатски срещи, единия път не дойде нито една друга кола, втория път бяхме общо 3 коли. Така че и идея си нямам за какво говориш. Ако сте имали някаква уговорка с алфистите, те си имат други срещи - на тенис кортовете в града, но не знам по кое време ги провеждат и дали на тях ходят и колеги с фиати.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Явно сега е моментът да се организира нещо,ето че и от Пловдив ще имаме гости,тъй че който е навит да пише и да дава идеи----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Само ми кажете кога ще е срещата с пичовете от Пловдив и ще дойда да се видим!!!Ако е на кортовете ми е на една крачка...Абе казвайте и идвам!!! :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Ми момчета мога да ви кажа че ходя мн редовно на кортовете,аз съм с черно Типо двувратка,няколко пъти засичам един колега с зеленикаво Типо и едно Браво май дойде преди феста,според мен няма нещо организация и посещения от Фиатска страна.Всяка седмица съм на срещите с момчтата от Алфа клуба и е мн весело,повечето от тъх са ми познати и ме поканиха преди време тъй като станах горд собственик на Фиат,на техните срещи ходеха по 3-4 коли преди 2 години ,а сега минете хвърлете по един поглед да видите за каква посещаемост става дума.Мисля че деленето на групички също не е най-удачния вариант,така че малко по сериозно включване от страна на Фиат феновете и заповядайте на срещите.Часа наистина е 17 в събота,в момента съм без кола,малко ми взеха тефтера,но това е временно явление,надявам се. :P С колегиален поздрав!запален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
Е че аз съм с Типо-то! :D Вече ще гледам редовно да идвам всяка събота!Дано успявам да се прибирам всяка седмица!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
уо здравейте колеги само да вметна че от януари до март ще съм в пазарджик (командировка) та може да понамина ако видите сива брава с ТХ да бърза за някъде да знаете аз съм свиркайте и ще пораме по биричка а Варна вече я изоставям...близката година няма да се върна там живот и здравеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар