Не ми дава да редактирам горното мнение Исках само да попитам, има ли някой от Пазарджик с някой излишен голям форумен стикер?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
[quote="ladesita"]nonamecrew написа:Имаше подобаващо присъствиеFiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
bummer написа:За жалост и аз съм "зазимен"...Купих колата преди месец, а още не мога да и се нарадвам Оказа се, че "добре поддържана" значи, че трябва:1. 4 нови гуми (старите бяха ЛЕШ.... клатеше като каруца)2. термостат3. нов разширителен съд4. гарнитура на глава и може би НОВА ГЛАВА (((5. май и маслото на скоростите е за смяна6 и дисковете са поизносени и май им идва времето7. и по предницата има нещо да се сменя... май тампон на рейката не че не мога да си я карам и така, но да не я прецакам повече.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Коментар
-
bummer написа:Не ми дава да редактирам горното мнение Исках само да попитам, има ли някой от Пазарджик с някой излишен голям форумен стикер?Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Коментар
-
bummer написа:Не ми дава да редактирам горното мнение Исках само да попитам, има ли някой от Пазарджик с някой излишен голям форумен стикер?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Аз отново съм навит!Само кажете къде и по кое време... Тъкмо ще покажа новият филм в който се вкарах - почистване на тапицерия на тавана :DСпоред мен, ще е интересно да се срещнем някъде на открито - примерно паркинга където в сряда се прави битака.Не за друго, но искам някой да се качи на моята кочинка и да и направи едно кръгче, да каже как е... че нали аз съм и свикнал и не мога да разбера дали има проблеми. :DП.П. пишете лично тук... аз влизам по 100 пъти на ден и ще го видяFiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати
Коментар
-
dikanio написа:Тази събота (утре) ще има ли събиране, че ще ми е от редките случаи когато мога да дойда?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
17:00 в Корлеоне? (нали е това при Механото, че последните години не съм живял в Пазарджик... и да не го объркам :D )Ще имам малко работа преди това Само не знам как ще се познаем, аз не съм идвал на срещи и не ви познавам...Утре пак ще погледна тук, да видя кой е навитFiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар