Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не ми дава да редактирам горното мнение Исках само да попитам, има ли някой от Пазарджик с някой излишен голям форумен стикер?
    Fiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати

Коментар

[quote="ladesita"]
      nonamecrew написа:
      Имаше подобаващо присъствие
      Лалри? Накрая ще излезе, че познавам половината форум и незнам... [/quote ] Не съм Лалри ... ноооо го познавам от години :D
      Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
      Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
      Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
      Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

bummer написа:
        За жалост и аз съм "зазимен"...Купих колата преди месец, а още не мога да и се нарадвам Оказа се, че "добре поддържана" значи, че трябва:1. 4 нови гуми (старите бяха ЛЕШ.... клатеше като каруца)2. термостат3. нов разширителен съд4. гарнитура на глава и може би НОВА ГЛАВА (((5. май и маслото на скоростите е за смяна6 и дисковете са поизносени и май им идва времето7. и по предницата има нещо да се сменя... май тампон на рейката не че не мога да си я карам и така, но да не я прецакам повече.
        оххх .... и аз по ред причини съм така .... но и без това не карам бравото зимата .... за сега да си стои ... пък напролет съм му замислил покраи ремонтите ... някоя и друга промяна ... пък да видим :P

Коментар

bummer написа:
          Не ми дава да редактирам горното мнение Исках само да попитам, има ли някой от Пазарджик с някой излишен голям форумен стикер?
          Ще разровя за всеки случай ... но мисля ще го подарих на някой ..

Коментар

bummer написа:
            Имам, звънни един телефон в четвъртък съм по - свободен да пием по едно кафе и да ти дам стикера. Още утре ще си го сложа в колата, за да не го забравя.Телефона ми го има в темата за взаймопомощ.Поздрави!
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

[quote="nonamecrew"]
              ladesita написа:
              nonamecrew написа:
              Имаше подобаващо присъствие
              Лалри? Накрая ще излезе, че познавам половината форум и незнам... [/quote ] Не съм Лалри ... ноооо го познавам от години :D
              а кой си че познавам бая хора от CREW-то

Коментар

От години не танцувам.. иначе бях в noname 4 5 годинки на времето :P b-boy toshoRESPECT \// NNC BABY!!

Коментар

Нямам стикер ... сигурно съм го дал на някой.... Аааа пазарджик .... ще пиеме ли по кафе или кво’ :D xaxaxa

Коментар

Ми утре съм на бачкане...
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз съм навит за кафенце... събота, ако е хубаво времето, може да се съберем някъде.Хем да се похваля със стикера, хем и с ремонтите които ми предстоят :D

Коментар

аз съм за ... ако не съм на серес

Коментар

Тази събота (утре) ще има ли събиране, че ще ми е от редките случаи когато мога да дойда?
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз отново съм навит!Само кажете къде и по кое време... Тъкмо ще покажа новият филм в който се вкарах - почистване на тапицерия на тавана :DСпоред мен, ще е интересно да се срещнем някъде на открито - примерно паркинга където в сряда се прави битака.Не за друго, но искам някой да се качи на моята кочинка и да и направи едно кръгче, да каже как е... че нали аз съм и свикнал и не мога да разбера дали има проблеми. :DП.П. пишете лично тук... аз влизам по 100 пъти на ден и ще го видя

Коментар

dikanio написа:
                              Тази събота (утре) ще има ли събиране, че ще ми е от редките случаи когато мога да дойда?
                              Аз съм свободен. Ако искате утре (16.03) в 16 ч. в Корлеоне? То не че няма още 100 места, на които може да се съберем, но ако почнем и място да избираме тепърва, нищо няма да се получи. Тъкмо се надявам до тогава да са ми обслужили новото возило и да дойда с него. Е, кой ще дойде утре?
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

17:00 в Корлеоне? (нали е това при Механото, че последните години не съм живял в Пазарджик... и да не го объркам :D )Ще имам малко работа преди това Само не знам как ще се познаем, аз не съм идвал на срещи и не ви познавам...Утре пак ще погледна тук, да видя кой е навит

Коментар

Working...
                                X