Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nonamecrew написа:
    Има ли живи?
    Има ли срещи още?Никой нищо не пише.
    запален фиатаджия
    1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning

Коментар

Като изключим че моето Типо е полу мъртво ,има живи... :D За срещите ,когато кажете ,стига да не съм на работа ,ще дойда...Ама няма да съм с Фиатеца...Той се оттегли в заслужена почивка...Надявам се ще му простите...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
        Като изключим че моето Типо е полу мъртво ,има живи... :D За срещите ,когато кажете ,стига да не съм на работа ,ще дойда...Ама няма да съм с Фиатеца...Той се оттегли в заслужена почивка...Надявам се ще му простите...
        Що така бе батка?Аз пък днес пуснах в движение карбураторния бегач и съм много доволен от крайния продукт.Останаха ми дребни донастройки и е патроооооооооооон,смело казвам че си струваше всяка загубена секунда тая преправка.Ще спретнем една срещичка натам,че станаха много мероприятията за тоя месец и няма да я сколасам за всичко.Поздрави на всички колеги от Пазарджик.
        запален фиатаджия

Коментар

pablo_pz написа:
          Що така бе батка?
          Ами...1.Мени обороти както и когато си иска...2.За смяна на масло е ,понеже забелязах на една касова бележка от ,,престижен
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
            [quote:28667d5d94="pablo_pz"]Що така бе батка?
            Ами...1.Мени обороти както и когато си иска...2.За смяна на масло е ,понеже забелязах на една касова бележка от ,,престижен
            запален фиатаджия

Коментар

Аз съм много навит да го направим това Типо с два карбуратора...Ама не знам може ли някой в пз да го настрои...Щото е лесно да ги сложим...Писна ми това моно...С тая цена на бензина и това моно...Иначе преди време ,като и беше наред всичко си харчеше 10 на сто...Вярно е ,че не карам като бабичка ,но все пак това в пз си е много...Като цяло най-ме притеснява това тропане...И между другото ,я кажи някой добър сервиз ,в който да ми кажат какво тропа ,защото ходих вече в три сервиза и в никой не могат да ми кажат какво е...Иначе докато посъбера пари карам едно Сеат-че Кордоба Варио със Смолянска регистрация...Ако ме видиш свиркай Хубава колица е иначе - 1.6 100 коня ,97-а година ,има и газова...Екстра е...Ама е на жИната А аз си обичам Фиата...

Коментар

Predatorsi написа:
                Аз съм много навит да го направим това Типо с два карбуратора...Ама не знам може ли някой в пз да го настрои...Щото е лесно да ги сложим...Писна ми това моно...С тая цена на бензина и това моно...Иначе преди време ,като и беше наред всичко си харчеше 10 на сто...Вярно е ,че не карам като бабичка ,но все пак това в пз си е много...Като цяло най-ме притеснява това тропане...И между другото ,я кажи някой добър сервиз ,в който да ми кажат какво тропа ,защото ходих вече в три сервиза и в никой не могат да ми кажат какво е...Иначе докато посъбера пари карам едно Сеат-че Кордоба Варио със Смолянска регистрация...Ако ме видиш свиркай Хубава колица е иначе - 1.6 100 коня ,97-а година ,има и газова...Екстра е...Ама е на жИната А аз си обичам Фиата...
                Виж сега,то за настройка няма кой знае какво толкова сложно,просто се намира делко с комутатора от Типо 1.1 или Уно 1.0 и толкова по запалителната система.Относно горивната помпа се прави през реле да си баца на контакт и тва е.Оттам нататъка точна центровка се прави на стребоскопната лампа и финишираш занятието,ако имах условията и да не бачках на паркинга пред нас отдавна да се возех,ама съдба,с това разполагам за момента.На мен ми отне и доста време,щото дето се казва откривах топлата вода.Другото е,че с карба може много лесно да се газифицира и си перкаш на евтини парици относно горивото,на мен ми остана още един карб от Уно 1.5,но не знам в какво състояние е,не съм го ревизирал поради липса на време.Помисли го и можем да се видим на кафета да ти разкажа кое горе долу кви пари ми е легнало,пък и ти да ме светнеш какъв ти е замисъла с тея двойни карбове.За тропането може да се е скъсала биалета или да се е разлопал шарнир,друг вариант е скъсан тампон горе в опората на МакФерсон-а,за сервиз не мога да те насоча,щото по моето окачване си пипам само аз.Намери малко време и се обади,ще я прегледаме да видим ако можем да направим нещо по въпроса.
                запален фиатаджия

Коментар

Ами покрай Великден ако почивашп може да се видим...Пък и аз от 24 до 30 съм в отпуск ,така че може да се видим на по кафе...Ще се разберем в скайпа...

Коментар

Predatorsi написа:
                    Ами покрай Великден ако почивашп може да се видим...Пък и аз от 24 до 30 съм в отпуск ,така че може да се видим на по кафе...Ще се разберем в скайпа...
                    Вчера те мернах пред Пени маркет на паркинга,бързах и затова не се обадих,скивах Сеатчето,ше бипкам вече по улиците като се засечем.За кафета никви грижи,до вторника съм фрии.
                    запален фиатаджия

Коментар

Ами ако искаш в понеделник може да се видим ,без значение от часа...

Коментар

Predatorsi написа:
                        Ще видим как ще стане,че ми пръдна сервото на спирачките и не ме питай как съм се прибирал от Казанлък,та в тоя ред на мисли ше се чопля под капака през деня,а за още по-голям кеф съм и в 4 на бачкане с хляба.Ако не ще врътна една шайба за кафета на паркинга пред нас,хем да начешем езиците,хем да направим и приказка за таралясниците :P
                        запален фиатаджия

Коментар

pablo_pz написа:
                          Predatorsi написа:
                          Ще видим как ще стане,че ми пръдна сервото на спирачките и не ме питай как съм се прибирал от Казанлък,та в тоя ред на мисли ше се чопля под капака през деня,а за още по-голям кеф съм и в 4 на бачкане с хляба.Ако не ще врътна една шайба за кафета на паркинга пред нас,хем да начешем езиците,хем да направим и приказка за таралясниците :P
                          Ок ,няма проблем...

Коментар

Утре - 7 май, е първа събота на месеца. Аз съм на линия. Ако има желаещи да се видим, пишете.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                              Утре - 7 май, е първа събота на месеца. Аз съм на линия. Ако има желаещи да се видим, пишете.
                              На работа съм цял ден...Иначе знаеш ,че няма проблем...Много мислих дали да пиша ,но като си видях графика и направо ме обля студена пот Иначе може да се разберем през някой от другите почивни дни (събота ,неделя) ,да се видим...Нищо ,че не е първата събота на месеца...

Коментар

Здравейте Колеги,искам само да спомена,че днес получих от колега оgi28b рекламните материали на форума- ключодържатели,стикери и карти за отстъпка за бензиностанции Еко! Така че на следващата среща ще има подаръци! Само кажете кога да се организираме!
                                Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                                Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Working...
                                X