На 13 ти март(неделя), в 11:30 на битака се събираме от Пазарджик, протеста е за цените на горивата, бях ти пуснал на скайп ама ти каза че нещеш да се включиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 , сети ли се.И в 12:00 тръгваме към лукойл, има тема за протеста във форума а може и тук ==> http://www.bulforums.com/bgprotest_2...wforum.php?f=2 да прочетете
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
На 13-и съм на работа...Иначе за скайпа ,не съм гледал какво си ми пращал...Не съм ,защото си мисля ,че е спам...А ти няма как да разбереш ,ако си пипнал вирус...Той сам си праща...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:На 13-и съм на работа...Иначе за скайпа ,не съм гледал какво си ми пращал...Не съм ,защото си мисля ,че е спам...А ти няма как да разбереш ,ако си пипнал вирус...Той сам си праща...----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
IvanIanushev написа:Predatorsi написа:На 13-и съм на работа...Иначе за скайпа ,не съм гледал какво си ми пращал...Не съм ,защото си мисля ,че е спам...А ти няма как да разбереш ,ако си пипнал вирус...Той сам си праща...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
та сега последно кога са срещите-събота или неделя?Симеоне остана ми компа,барабар с цялата моноинжекция,плочка за газ в нея и снопа с кабелите от компа навън към коша,в тоя ред на мисли ако си заинтересован може да ти измисля неква готина цена.Надявам се некой да вкара яснота кога аджеба е мийтинга на Фиат сектата или всеки път е на договорка и кой кога завари.запален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
pablo_pz написа:та сега последно кога са срещите-събота или неделя?Симеоне остана ми компа,барабар с цялата моноинжекция,плочка за газ в нея и снопа с кабелите от компа навън към коша,в тоя ред на мисли ако си заинтересован може да ти измисля неква готина цена.Надявам се некой да вкара яснота кога аджеба е мийтинга на Фиат сектата или всеки път е на договорка и кой кога завари.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
Колеги на 13 март от 11 и 30 часа на " Битака" ще се проведе протест - шествие под наслов "НЕ! на високите цени на горивата" ! Моля всички които искат да изразят своето недоволство над монопола на горивата и високите цени да запоВядат. Ще поообиколим 2-3 от големите бензиностанции в Пазарджик и ще заредим за стотинки по няколко пати!!! НЕКА ПОНЕ 1 ПЪТ ДА НЕ МАЛЧИМ КАТО РИБИ КОГАТО НИ МАЧКАТ!!!!!
Коментар
-
Малко трудно ще заредите за стотинки - само като натиснеш пистолета и левчето вече е навъртяно. Освен това на големите бензиностанции има изискване за минимално заредено количество и просто ще откажат да ви заредят за 50 ст. примерно.Все пак - пожелавам ви успех!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
значи ако трябва да заредя за 10 лв ,аз лично ще сипя 2 пъти по 5 лв и готово.въпросат е да се вдигне малко шум и да се мотаме та да задрастим примерно лукойл на моста на марица за 3 часа да видим колко ще загубят за тия часове мотане и колко ще се затрудни трафика и ква патардия ще се дигне с 50 коли които ще се наредят и всеки пусне уж по 1 вода и т.н.
Коментар
-
Искам само да споделя,че за такива масови прояви и организиране на протести трябва да се уведоми Общината,иначе идват момчетата с бурканите и почва едно писане,едни обяснения.Идеята да се вдигне шум я подкрепям на 100% и аз съм в много кофти положение относно доходи и разходи,но за да има наистина ефект и да се обърне внимание на нещата трябва да се организират съгласно законите на държавата в която живеем,иначе се превръщаме в бунтовниците от Джамахирията.В Пз авто форума даже заключиха тема,в която един потребител се изявяваше като възстанник,което е абсурдно за неща,случващи се в 21-ви век.Поздрави на всички съфорумци и ще чакаме отзиви.П.П. Не ме разбирайте погрешно,това си е лично мое мнение и никой не натоварвам с него.И подкрепям идеята на 100% ако е организирана както трябва (според закона имам в предвид).запален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
pablo_pz написа:Искам само да споделя,че за такива масови прояви и организиране на протести трябва да се уведоми Общината,иначе идват момчетата с бурканите и почва едно писане,едни обяснения.Идеята да се вдигне шум я подкрепям на 100% и аз съм в много кофти положение относно доходи и разходи,но за да има наистина ефект и да се обърне внимание на нещата трябва да се организират съгласно законите на държавата в която живеем,иначе се превръщаме в бунтовниците от Джамахирията.В Пз авто форума даже заключиха тема,в която един потребител се изявяваше като възстанник,което е абсурдно за неща,случващи се в 21-ви век.Поздрави на всички съфорумци и ще чакаме отзиви.П.П. Не ме разбирайте погрешно,това си е лично мое мнение и никой не натоварвам с него.И подкрепям идеята на 100% ако е организирана както трябва (според закона имам в предвид).----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар