Ако срещата е тази събота(05.02.2011г.) има много голяма вероятност сем. fihi да присъства. Ако нямате нищо против разбира се. На нас ще ни бъде много приятно да се видим и полафим.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Заповядайте, сем. Фихи . Ние не сме много редовни в срещите, но тази събота дано се организираме. Часът и мястото са известни: 16 ч. в кафе Корлеоне (до механото). Ако всичко е точно и се съберем, имам да се похваля с две леки подобрения по колата си.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Заповядайте, сем. Фихи . Ние не сме много редовни в срещите, но тази събота дано се организираме. Часът и мястото са известни: 16 ч. в кафе Корлеоне (до механото). Ако всичко е точно и се съберем, имам да се похваля с две леки подобрения по колата си.Manowar - Татко
Коментар
-
О, Ванка, слаб съм по картите. Нито ги ползвам, нито мога да се ориентирам по тях. Предпочитам описанията с думи. Накратко, като влезете от Пещера в Пазарджик минавате моста на Марица и на второто кръгово накрая на моста продължавате НЕ направо по главната, НЕ надясно към Пловдив, НЕ и съвсем наляво към Била, а леко наляво по бул. Руски (сега май се казва Цар Освободител). Карате все по него, докато стигнете кръстовище със светофар. Там пак продължавате направо. Отляво ви остават Лидъл и зала Хебър и след около 200-300 метра е Корлеоне. Ако не си ме разбрал, най-близките ориентири за Корлеоне са Лидъл и зала Хебър. И двете са в непосредствена близост до Корлеоне, на не повече 200-300 метра. Най-добре хванете и Слави (sacheto) да дойде на срещата, той го знае Корлеоне-то.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ориентирах се. Ние със Слави ще се чуем на 100%, но той нали писа, че ще е в Пловдив по това време. Опа тва е било за края на януари.Manowar - Татко
Коментар
-
Manowar - Татко
Коментар
-
Още малко работа остава по колата и ще се появявам и аз на срещите.Ще се радвам да направим раздумка за возилата и да се запознаем,жалко че няма много съмишленичи от Пазазрджик,но нещата надявам се ще се развиват занапред.запален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
pablo_pz написа:Още малко работа остава по колата и ще се появявам и аз на срещите.Ще се радвам да направим раздумка за возилата и да се запознаем,жалко че няма много съмишленичи от Пазазрджик,но нещата надявам се ще се развиват занапред.IvanIanushev написа:Момчета ще се включите ли във протеста да направим и ние един във Пз?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар