хаиде направо в събота в 4 на битака,кои е ’за’ да вдигне ръка :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
tarabas
Dell написа:хаиде направо в събота в 4 на битака,кои е ’за’ да вдигне ръка :D
Коментар
-
tarabas
-
Здравейте колеги, днес си загубих капачката за радиатора на пунтото, та мисълта ми е ако на някой му се намира в повече или има такава ненужна в гаража му да ми пише и ако е от региона още по хубаво Smile Вчера и изтекоха водите на колата , беше избила една тапа при ангренажния рекъм и в дънданията съм я загубил някъде SmileМЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО КОЛЕГИ Smile))----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
tarabas
В почти всяка автоморга има Пунтота. Няма да ти искат повече от 10лв за въпросната капачка. Съветвам те да отидеш във втората автоморга по пътя за Звъничево. Те са две една до друга, втората е с голям остъклен офис. От там си взех една част на скоро на прилична цена.
Коментар
-
tarabas
Predatorsi написа:Ей ,как съм пропуснал срещата...Всъщност имаше среща нали?
Коментар
-
От Запад съм ,да...Иначе аз за срещите съм навит винаги...Даже бях един от най-активните в предишните срещи...Така ,че занапред ще следя темата и ако има интерес ще има и среща...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
tarabas написа:В почти всяка автоморга има Пунтота. Няма да ти искат повече от 10лв за въпросната капачка. Съветвам те да отидеш във втората автоморга по пътя за Звъничево. Те са две една до друга, втората е с голям остъклен офис. От там си взех една част на скоро на прилична цена.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Симеоне,да не си сменил телефона нещо,че не мога да се свържа с теб?До следващата среща се надявам да подкарам Типото,за да ви покажа 1.6 DOHC с карбуратор от Регата 100S в движение.Скоро ще пусна тема и в тунинг раздела с подробности по интервенцията и се надявам да ви стане интересно.В темата ще опиша цялата процедура как наместих този мотор на мястото на 1.4 i.e. ДВГ-то и всичките главоболия дето успях да си навлеча с тая преправка.Поздрави на всичкизапален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
pablo_pz написа:Симеоне,да не си сменил телефона нещо,че не мога да се свържа с теб?До следващата среща се надявам да подкарам Типото,за да ви покажа 1.6 DOHC с карбуратор от Регата 100S в движение.Скоро ще пусна тема и в тунинг раздела с подробности по интервенцията и се надявам да ви стане интересно.В темата ще опиша цялата процедура как наместих този мотор на мястото на 1.4 i.e. ДВГ-то и всичките главоболия дето успях да си навлеча с тая преправка.Поздрави на всичкиFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:pablo_pz написа:Симеоне,да не си сменил телефона нещо,че не мога да се свържа с теб?До следващата среща се надявам да подкарам Типото,за да ви покажа 1.6 DOHC с карбуратор от Регата 100S в движение.Скоро ще пусна тема и в тунинг раздела с подробности по интервенцията и се надявам да ви стане интересно.В темата ще опиша цялата процедура как наместих този мотор на мястото на 1.4 i.e. ДВГ-то и всичките главоболия дето успях да си навлеча с тая преправка.Поздрави на всичкизапален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
pablo_pz написа:Да нема ядове по колицата нещо?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар