Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

браво дано се саберем повечко народ пишете ме и мен там ако не изникне някаква работа пожелавам ти успех на изпита в четвартак

Коментар

бройте ме и мен стига да оправа фиатката ,че как се е закучила в сервиза направо съм болен!!!късмет на изпита!!!
      FeEL psyHADElic tranCE

Коментар

колеги,броите и мен! Само ми кажете някакъв и час и масто! Аз ще дойда от Пещера.
        Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
        Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

часът е 17.00,а денят е събота!!!аз си взех колата от бокса и ще доида :P
          FeEL psyHADElic tranCE

Коментар

versacedreamer написа:
            часът е 17.00,а денят е събота!!!аз си взех колата от бокса и ще доида :P
            Точно така!Идвайте ,колеги!!!Само си забравил да споменеш мястото - на битака!!! Какво й е било на колата че е била толкова в бокса?Аз пък сменях шоферския прозорец че се пръсна от напъна на машинката реве ми сеееееее...
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

о хоп браво ще се саберем :D и дано сме повечко

Коментар

като се съберем ще ви разправям че е дълго и широко направо ми идва да зарева
                FeEL psyHADElic tranCE

Коментар

никои от пазарджик ли не влиза в този форум????тая събота бяхме 3-ма ако така вървят тези срещи ще си е.е мамата!!ако има свриозни хора нека пишат тук и да се съберем в събота
                  FeEL psyHADElic tranCE

Коментар

versacedreamer написа:
                    никои от пазарджик ли не влиза в този форум????тая събота бяхме 3-ма ако така вървят тези срещи ще си е.е мамата!!ако има свриозни хора нека пишат тук и да се съберем в събота
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

не мога да разбера майка му старащо се опитвате да напрайте дупка в моретосъбираме се една камара италианкивсяка събота на кортовете има и фиатиима и коли даже от Пещераама правете квото си знаетещом ви кефи по 2-3 коли да сте максимум окпри нас е весело и забавно щото сме голема тайфаспирам да пиша в тая тема ... правете кфото искате
                      Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
                      Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

DiStefano написа:
                        не мога да разбера майка му старащо се опитвате да напрайте дупка в моретосъбираме се една камара италианкивсяка събота на кортовете има и фиатиима и коли даже от Пещераама правете квото си знаетещом ви кефи по 2-3 коли да сте максимум окпри нас е весело и забавно щото сме голема тайфаспирам да пиша в тая тема ... правете кфото искате
                        Колега ,аз нямам нищо против да идвам ,даже съм идвал ,но не зависи от мен!Тази събота се събрахме трима и само аз бях идвал преди!Аз предлагам да ходим на кортовете ,който е съгласен - часът е 16 ,мястото кортовете!!!Ако има навити може да се събираме някъде фиатките и да ходим заедно!!!Аз съм съгласен ,нека другите колеги изкажат мнението си и живот и здраве другата събота ще се радвам да се запознаем!!! :D

Коментар

ок аз сам навит да идем и да видим закакво става навапрос щом колегата казва че всички с италянски коли са добре дошли щте се радвам да идем и да се саберем повече колеги и дано занапред ставаме повече

Коментар

Значи утре - 14 юни на битака се чакаме в 15:30 и отиваме при колегите на тенис кортовете!!!Кой ще дойде ?

Коментар

Колеги ,за съжаление мен не ме бройте за днес ,защото трябва да пътувам и го разбирам сега! Другия път ще се постара я да дойда ,а за часа мисля да е 15:30 на битака ,за да ходим заедно на тенис кортовете!

Коментар

Какво става ,колеги?Утре ще се съберем ли на битака в 15:30 и да наминем към кортовете?Датата утре е 5 Юли ,ако има някой ,който не знае

Коментар

Working...
                                X