Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Щом събота (днес) е удобно за всички, да се видим. Аз мога да тръгна към 15:30 ч. за Пещера и в 16 ч. да бъда там. Но сега излизам и ще бъда без нет до тогава. Уточнете се дали 16 ч. е удобно, кажете някакво място (кафе) в Пещера, в което да се срещнем, а Симеон да ми се обади да ми каже от къде да го взема и ще дойдем двамата с моята кола. Може би и жена ми ще навия да дойде.
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Часът е идеален! Предлагам да се срещнем в кафе "HEAT" намира се в центъра на главния път,има паркинг! Венко това е бившето кино,ако го знаеш! Поздрави!
      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Ок
        ----------------------------------------------------------------------------
        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

С Венко ще тръгнем в 15:30 от Пазарджик и в 16:00 сме в Пещера...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Там ще сме! :D
            Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
            Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Леле .. аз до Пещера тря изтегля кредит да стигна .... :D Predatorsi .. тръгна ли да се зарещда на жена ти колата ?
              Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
              Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
              Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
              Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Айде да се похваля и аз-днес возилото сдипли съединителче!За новата година започваме много добре,на първо четене е пострадал само аксиален лагер (поне според симптомите),понеделник-вторник като бутна гиърбокса ше лъсне к`ви съм ги надробил Та така,от скърцащо жило на съединителя стигнахме до пръднал лагер,тамън днес свалих и смазах жилото и педала стана като перце и ........................... не направих и 200 метра.П.С. Сега ближа раните с бирички и релаксирам!Наздраве на всички Пз фиатаджии!
                запален фиатаджия
                1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning

Коментар

nonamecrew написа:
                  Леле .. аз до Пещера тря изтегля кредит да стигна .... :D Predatorsi .. тръгна ли да се зарещда на жена ти колата ?
                  Абе тя тръгна ,тамън заредих и изгърмя кутията на въздушния филтър...Казаха ми ,че бил изпарителя ,ама сега няма пара за ремонти...В началото на месеца ,се надявам на постъпления и мисля да се срещнем...
                  pablo_pz написа:
                  Айде да се похваля и аз-днес возилото сдипли съединителче!За новата година започваме много добре,на първо четене е пострадал само аксиален лагер (поне според симптомите),понеделник-вторник като бутна гиърбокса ше лъсне к`ви съм ги надробил Та така,от скърцащо жило на съединителя стигнахме до пръднал лагер,тамън днес свалих и смазах жилото и педала стана като перце и ........................... не направих и 200 метра.П.С. Сега ближа раните с бирички и релаксирам!Наздраве на всички Пз фиатаджии!
                  Много кофти работа...Ако искаш в сряда може да пиинем по кафенце и да полафим...Ще видя аз как съм с работата и ще завъртя една шайба...
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

след проблема на колата,сега имам и ново 20-се:зверското порязване на крака,причинено от счупени стъкла и последващо шиене с 4 бр кончета на петата.И картината стана такава,че хем колата на трупчета,хем и аз не мога да мръдна наникъде,поради травмата.И си е..ло майката.Та както казват старите хора-никое зло не идвало само,това е положението.Наздраве на фитаджиите,пожелавам никой да не го застига моята каръщина!
                    запален фиатаджия

Коментар

pablo_pz написа:
                      след проблема на колата,сега имам и ново 20-се:зверското порязване на крака,причинено от счупени стъкла и последващо шиене с 4 бр кончета на петата.И картината стана такава,че хем колата на трупчета,хем и аз не мога да мръдна наникъде,поради травмата.И си е..ло майката.Та както казват старите хора-никое зло не идвало само,това е положението.Наздраве на фитаджиите,пожелавам никой да не го застига моята каръщина!
                      Е ти си си таковал таковата направо!Къде го поряза този крак бре?Аз ти казах ,че всичко идва изведнъж и те удря по гръб в земята...Оправяй се бързо и ако имаш нужда от помощ за нещо - звънкай!

Коментар

pablo_pz написа:
                        нема да се плашиш чиче, ще ти мине кат на кученцемай си прекалил с бирата след проблема със съединитела между другото " всяка събота от 16:00 се събираме АЛФА РОМЕО, ФИАТ и ЛАНЧА "- това актуално ли е и къде?

Коментар

Честито Ви Възкресение Господне,здраве и късмет на всички желая!Весели празници!
                          запален фиатаджия

Коментар

bagera написа:
                            pablo_pz написа:
                            нема да се плашиш чиче, ще ти мине кат на кученцемай си прекалил с бирата след проблема със съединитела между другото " всяка събота от 16:00 се събираме АЛФА РОМЕО, ФИАТ и ЛАНЧА "- това актуално ли е и къде?
                            Bager актуално е и то почти всеки ден се сабираме ... 0882750984 ми е номера дай да се уговорим да пием по бира някой път да се нарадваме на HGT-то :D

Коментар

??????????????

Коментар

от доста време не ми остава време за кафета, номера го записах, ще се чуем

Коментар

Working...
                                X