Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Получи се една мини-форумска среща тогава:
    Прикачени файлове

Коментар

Симеоне,къде се покри бе бате?Кажи сега върви ли бързото или пак не е у ред работата?Давай да праим и датчика на моното за темп на охладителната течност и да се спира с ядовете.Аз да се похваля метнах ксенон и на халогена и съм много много доволен,наложи се само да се изкорми шапката пред крушката,но иначе стана патрон.Ако някой закъса за стъкла на халогените да се обажда намерих много яка алтернатива на оригиналните стъкла на мноооооооого евтина цена.
      запален фиатаджия
      1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning

Коментар

pablo_pz написа:
        Симеоне,къде се покри бе бате?Кажи сега върви ли бързото или пак не е у ред работата?Давай да праим и датчика на моното за темп на охладителната течност и да се спира с ядовете.Аз да се похваля метнах ксенон и на халогена и съм много много доволен,наложи се само да се изкорми шапката пред крушката,но иначе стана патрон.Ако някой закъса за стъкла на халогените да се обажда намерих много яка алтернатива на оригиналните стъкла на мноооооооого евтина цена.
        Не съм се покрил... Типото върви ама чат пат пак пресветва лампата на инжекцията Тоя датчик за температурата няма да е лошо да го направим ,ама това зависи от теб...Като си свободен тогава...Ако си навит тая събота или утре, може да се видим поне за по едно кафе ,да направим малко мохабетец... Иначе за ксеноните само хубави работи чувам...Оня ден като се засякохме на Механото бая силно си светеше ,щом прави впечатление през деня...Ама аз засега ще се въздържа от тая екстра ,защото трябва първо да закърпя багажника
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Не съм се покрил... Типото върви ама чат пат пак пресветва лампата на инжекцията Тоя датчик за температурата няма да е лошо да го направим ,ама това зависи от теб...Като си свободен тогава...Ако си навит тая събота или утре, може да се видим поне за по едно кафе ,да направим малко мохабетец... Иначе за ксеноните само хубави работи чувам...Оня ден като се засякохме на Механото бая силно си светеше ,щом прави впечатление през деня...Ама аз засега ще се въздържа от тая екстра ,защото трябва първо да закърпя багажника Батка,нямам телоподаващ апарат иначе мога да заварявам перфектно с него,ама тва е следващата инвестиция която смятам да направя в най-скоро време.И на моето Типо има за кърпене след ногодното изпълнение на един махленски тенекеджия-бояджия,и за мечата услуга дето ми направи получи от мен точно 350 бг лева,сега сме пак на изходно положение-резане и кърпене.Та както ти казах и преди,вече колата ще си я оправям само и единствено аз,пък квото стане в края на краищата.
          запален фиатаджия

Коментар

Моя вуйчо има познат в Добровница ,който се занимава с такива неща ,и викам да ида да видя поне какви пари ще ми иска...Ама 350 лева няма да дам...Ако трябва ще я карам докато изгние ,ама няма да дам толкова пари...То не се знае всъщност де ,но...Ми тогава в събота ще се видим ,да полафим
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Смятам и аз да се прибирам тая седмица, така че може да се видим за по едно кафенце евентуално ако има навити
              FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
                Смятам и аз да се прибирам тая седмица, така че може да се видим за по едно кафенце евентуално ако има навити
                Аз съм навит ,драсни ЛС или ми звънни ,мисля че ми имаш телефона... Но примерно 4-5-6 часа след обяд мисля ,че е добре...

Коментар

ареееееее тая тема пак умре,май само аз и Симеон разведряваме обстановката.Днес беше ден Първи от козметичната операция на колицата.Утре с нови сили продължаваме с бачкането.
                  запален фиатаджия

Коментар

Викам утре да запаля бегачката да и раздвижа буталата и да дойда да видя какво си сътворил...

Коментар

Та така,бронята вече е на филер и готова за пръскане.Утре работата продължава с демонтажа на задната броня.Снимки ще пускам на готовите изделия.И тея задни калници голяма игра ще падне в подготовката им за боята,там драмата е голяма.
                      запален фиатаджия

Коментар

Здравейте колеги, решили сме да направим една регионална среща на автомобилите във Пазарджик и реших да ви уведомя тук. На тази среща няма да има значение кой със каква марка автомобил е или от коя "секта" е т.е. всички са поканени. Срещата ще се проведе на паркинга на Техномаркет пътя за Пловдив, при АВАЛ на 02.10.2011г. (Неделя) от 18.00 часа ще се радваме да се съберем и да се забавляваме всички заедно. Поздрави Петър.

Коментар

Колеги какво стана нещо май не сте много навити??? Дайте някакви предложения идва ли ви се не ви ли се идва

Коментар

По принцип няма лошо. Липсват ми форумските срещи, няма с кого да си лафя за автомобили. Аз преди време мислех да предложа да се събираме колеги от фиатския и опелския форум в Пазарджик, защото и на двата форума регионалните ни срещи хич ги няма.Каква е идеята на тази обща среща, която организираш? Събираме се при техномаркета всички от региона, които сме регистрирани в някой от автомобилните форуми и после какво следва?
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Spezov написа:
                              Здравейте колеги, решили сме да направим една регионална среща на автомобилите във Пазарджик и реших да ви уведомя тук. На тази среща няма да има значение кой със каква марка автомобил е или от коя "секта" е т.е. всички са поканени. Срещата ще се проведе на паркинга на Техномаркет пътя за Пловдив, при АВАЛ на 02.10.2011г. (Неделя) от 18.00 часа ще се радваме да се съберем и да се забавляваме всички заедно. Поздрави Петър.
                              Навит съм ,но ще пиша допълнително ,защото съм извън страната и не знам дотогава какво ще стане...

Коментар

Аз съм на линия ,заедно с една бяла Мареа...

Коментар

Working...
                                X