Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хаиде направо в събота в 4 на битака,кои е ’за’ да вдигне ръка :D

Коментар

до събота тогава

Коментар

Dell написа:
        хаиде направо в събота в 4 на битака,кои е ’за’ да вдигне ръка :D
        Ако времето е кофти, какво ще правим на тоя студ? Предлагам направо да се срещнем в някое кафе.За да не пускам ново мнение. Последно за утре какво се разбираме?

Коментар

Колеги, днес в 16:00ч. ви очаквам на паркинга (битака), както сме се разбрали.

Коментар

като гледам ще сме само двамата :D

Коментар

Здравейте колеги, днес си загубих капачката за радиатора на пунтото, та мисълта ми е ако на някой му се намира в повече или има такава ненужна в гаража му да ми пише и ако е от региона още по хубаво Smile Вчера и изтекоха водите на колата , беше избила една тапа при ангренажния рекъм и в дънданията съм я загубил някъде SmileМЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО КОЛЕГИ Smile))
              ----------------------------------------------------------------------------
              Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
              ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
              ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

В почти всяка автоморга има Пунтота. Няма да ти искат повече от 10лв за въпросната капачка. Съветвам те да отидеш във втората автоморга по пътя за Звъничево. Те са две една до друга, втората е с голям остъклен офис. От там си взех една част на скоро на прилична цена.

Коментар

Ей ,как съм пропуснал срещата...Всъщност имаше среща нали?
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                    Ей ,как съм пропуснал срещата...Всъщност имаше среща нали?
                    Имаше, ама всички само пишат... Бяхме двама човека. За напред ако няма интерес от срещи не мисля да ходя, за двама човека по-добре на кафе да ида с колегата...П.С Колега, от кв.запад ли си?

Коментар

От Запад съм ,да...Иначе аз за срещите съм навит винаги...Даже бях един от най-активните в предишните срещи...Така ,че занапред ще следя темата и ако има интерес ще има и среща...
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

tarabas написа:
                        В почти всяка автоморга има Пунтота. Няма да ти искат повече от 10лв за въпросната капачка. Съветвам те да отидеш във втората автоморга по пътя за Звъничево. Те са две една до друга, втората е с голям остъклен офис. От там си взех една част на скоро на прилична цена.
                        Проверих в евро 07, по 5.70 е нова , ако няма никой излишна такава ще си купя от там.
                        ----------------------------------------------------------------------------
                        Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
                        ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
                        ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Симеоне,да не си сменил телефона нещо,че не мога да се свържа с теб?До следващата среща се надявам да подкарам Типото,за да ви покажа 1.6 DOHC с карбуратор от Регата 100S в движение.Скоро ще пусна тема и в тунинг раздела с подробности по интервенцията и се надявам да ви стане интересно.В темата ще опиша цялата процедура как наместих този мотор на мястото на 1.4 i.e. ДВГ-то и всичките главоболия дето успях да си навлеча с тая преправка.Поздрави на всички
                          запален фиатаджия
                          1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning

Коментар

pablo_pz написа:
                            Симеоне,да не си сменил телефона нещо,че не мога да се свържа с теб?До следващата среща се надявам да подкарам Типото,за да ви покажа 1.6 DOHC с карбуратор от Регата 100S в движение.Скоро ще пусна тема и в тунинг раздела с подробности по интервенцията и се надявам да ви стане интересно.В темата ще опиша цялата процедура как наместих този мотор на мястото на 1.4 i.e. ДВГ-то и всичките главоболия дето успях да си навлеча с тая преправка.Поздрави на всички
                            Телефонът ми е същия ,ама има някакъв проблем явно ,защото и аз се опитвах да ти звъня ,ама нещо не става...Тука има един съсед ,който има Типо 1.4 ,ама му гръмнала моноинжекцията и ме разпитва ,какво е моето Типо ,а аз се сетих за теб ,че ти беше с 1.4...Та ако не си продал мотора ,може да намерим пазар за моното...Иначе и аз викам да слагам карбове ,ама ще е по-натам...Или да го правя 16в...На другата среща ще говорим повече ,да не спамим тука...

Коментар

Predatorsi написа:
                              pablo_pz написа:
                              Телефонът ми е същия ,ама има някакъв проблем явно ,защото и аз се опитвах да ти звъня ,ама нещо не става...Тука има един съсед ,който има Типо 1.4 ,ама му гръмнала моноинжекцията и ме разпитва ,какво е моето Типо ,а аз се сетих за теб ,че ти беше с 1.4...Та ако не си продал мотора ,може да намерим пазар за моното...Иначе и аз викам да слагам карбове ,ама ще е по-натам...Или да го правя 16в...На другата среща ще говорим повече ,да не спамим тука...
                              Днес те засекох на паркинга пред вас,нещо ровеше из багажника ама нямах време да спирам,че сега яздя служебното возило докато тръгне "магаренцето" :P Да нема ядове по колицата нещо?
                              запален фиатаджия
                              1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning

Коментар

pablo_pz написа:
                                Да нема ядове по колицата нещо?
                                Типо-то е пушка ,на моята приятелка колата е зле...Прехвалените ваг-ове...счупиха му се и двете кукички на патроните на вратите ,и не знам къде да ида да ми ги сменят...Аз се пробвах ,ама досега не ми се е налагало да правя такова нещо и не знам къде влизат тези кукички...та ако знаеш къде мога да отида да ги сменят ще е много добре...И за капак на всички при едно падане на акумулатора алармата отказа ,и се отключва само с ключ ,а единствената активна ключалка е тази на багажника...Едър човек ,като мен е много неприятна гледка ,как влиза в багажник на Cordoba Vario...

Коментар

Working...
                                X