Хайде ,колеги , 4 декември събота ,пред кафе Корлеоне!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
tarabas
Пичове, организирате ли все още срещи? Виждам, че се срещате в Корлеонето. Някаква организация скоро?
Коментар
-
tarabas
Ами хайде да се организираме. Аз до края на януари месец съм в Пазарджик, така че съм свободен. Само трябва да уточним място и час.
Коментар
-
tarabas
Dell написа:ako iskate na bitaka,vie kajete koga
Коментар
-
Колеги, от заглавието на темата се вижда къде и кога се събираме, доколкото изобщо се събираме. Та така, сборното място е кафе Корлеоне (до Механото), 16 ч., първата събота на всеки месец. Истината е, че интересът е много слаб, за миналата година сме се събирали 4-5 пъти, като на срещите сме присъствали между двама и 6-7 човека в най-добрия случай. Ето снимки от една от сравнително добрите срещи: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=378614Поне така е било досега. Има вече и нови пазарджиклии във форума, може пък нещата да се променят. Аз и без това съм страничен наблюдател, защото съм само фен на форума, но вече бивш фиатаджия.Ако има желаещи, може да се съберем и тази събота. Пишете в темата да видим колко хора са свободни тази събота.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
tarabas
Реклама
Collapse
Коментар