На някой остана ли му излишна карта с отстъпка за ЕКО ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
iceflame написа:Хора, сега около почивните дни може ли да спретнем една срещичка? Тамън ще се разберем и какво ще се прави покрай Италфест-а и да видим и Симеон какво е направил с Типо-тоFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
iceflame написа:Що бе човек? То и аз скоро май няма да се прибирамFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Колеги мога ли да Ви попитам дали ще е удобно Фиат Браво Клуб ПЛОВДИВ и всички Италиански коли да гостува в Пазарджик на вашата среща?Кога ,къде, се събирате да ни обясните.FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Може и аз да намина да ви видя,дано дотогава успея да си сглобя колата нацяло,а пък и колегите от Пловдив.Бил съм на техни срещи и са много готини,бяхме на стадиона на плаца тогава-Алфисти,Фиатаджии бяха на едно.запален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
И аз отново няма да мога да дойда, заради скапаните ми преподаватели .... в събота ще отработвам рисуване на вън.... Ако стане срещата постнете някоя и друга снимка, за да мога да се изям напълно от яд....FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Нещо много несериозно се подхожда към тая среща,някой да даде инфо ще , бъде ли изобщо.Телефона ми е 0889628115 Павел,ако стане мероприятието нека някой се обади да знам със сигурност.В съботата е Алфа срещата от 17 на мост Атлантик,ако нещо да съберем Фиати и Алфи на едно и така.Повечето хора от Пловдив ни знаят от Алфа клуб Пз,така си мисля че ще стане много доволно.Прилагам снимка на мен и колата ако ме засече някой колега да свирка.запален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
Колеги извинявам се за несериозното отношение тука от Пловдив, ама няколко пъти им писах .... ама само някой каза нещо от сорта ... "Аз съм ЗА" и тва беше.....Просто се говореше за друго и никой не го все насериозно.Съжалявам още веднъж!!!Може би другия път, ама този няма да организирам всичко аз.
Коментар
-
Аз се прибирам тази седмица в петък и може да се организира нещичко в съботата...Датата се пада 31.10 ...Ако има желаещи ,да пишат...Също е вариант да се събираме с Алфите ,то все пак там няма само Алфи...Аз лично съм ходил 2-3 пъти и колегите са много готини всичките...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар