На някой остана ли му излишна карта с отстъпка за ЕКО ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
iceflame написа:Хора, сега около почивните дни може ли да спретнем една срещичка? Тамън ще се разберем и какво ще се прави покрай Италфест-а и да видим и Симеон какво е направил с Типо-тоFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
iceflame написа:Що бе човек? То и аз скоро май няма да се прибирамFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Колеги мога ли да Ви попитам дали ще е удобно Фиат Браво Клуб ПЛОВДИВ и всички Италиански коли да гостува в Пазарджик на вашата среща?Кога ,къде, се събирате да ни обясните.FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Може и аз да намина да ви видя,дано дотогава успея да си сглобя колата нацяло,а пък и колегите от Пловдив.Бил съм на техни срещи и са много готини,бяхме на стадиона на плаца тогава-Алфисти,Фиатаджии бяха на едно.запален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
И аз отново няма да мога да дойда, заради скапаните ми преподаватели .... в събота ще отработвам рисуване на вън....Ако стане срещата постнете някоя и друга снимка, за да мога да се изям напълно от яд....
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Нещо много несериозно се подхожда към тая среща,някой да даде инфо ще , бъде ли изобщо.Телефона ми е 0889628115 Павел,ако стане мероприятието нека някой се обади да знам със сигурност.В съботата е Алфа срещата от 17 на мост Атлантик,ако нещо да съберем Фиати и Алфи на едно и така.Повечето хора от Пловдив ни знаят от Алфа клуб Пз,така си мисля че ще стане много доволно.Прилагам снимка на мен и колата ако ме засече някой колега да свирка.запален фиатаджия
1.6 DOHC with carb Weber DMTR 92/250,???HP-project is finished,LPG tuning
Коментар
-
Колеги извинявам се за несериозното отношение тука от Пловдив, ама няколко пъти им писах .... ама само някой каза нещо от сорта ... "Аз съм ЗА" и тва беше.....Просто се говореше за друго и никой не го все насериозно.Съжалявам още веднъж!!!Може би другия път, ама този няма да организирам всичко аз.
Коментар
-
Аз се прибирам тази седмица в петък и може да се организира нещичко в съботата...Датата се пада 31.10 ...Ако има желаещи ,да пишат...Също е вариант да се събираме с Алфите ,то все пак там няма само Алфи...Аз лично съм ходил 2-3 пъти и колегите са много готини всичките...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар