Никой не писа както и предния път, така че не ходих и аз...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч
Collapse
X
-
Здравейте колеги,напоследък нямам много свободно време,но другата седмица почивам събота и неделя ( надявам се да няма неприятни изненади ) и ще се радвам ако се съберем.От много време не сме се виждали и ще се радвам да го направим.Та нека някой да определи час и място,и през текущата седмица да следим темата и да се организираме.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
Здравейте колеги,малко извън темата за срещите Търся си апартамент под наем боксониера или едностаен в Пазарджик за около 100 лв, ако е необзаведен не ме притеснява, даже по добре за мен.Ако знаете някой да дава под наем ще съм ви благодарен ако ми пишете.Работата е спешна. А за срещата тази седмица, кажете ще се събиарме ли и каде.Аз ще дойда.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
И какво сега, толкова ли неможем един ден да се съберем всички без да отсъства някой???Все пак лято е , отпуски това онова Тази събота или неделя как сте със плановете момчета?Аз даже мислих да си направим е една риболовна фиат среща ако има рибари де, и да се съберем на някое язовирче наблизо.Какво ще кажете.----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
Нещо тази работа с неписането в темата не ми харесва, какво става момчета?Вече изгубихте ли желание за форумни срещи?Невярвам толкова време всички да са ангажирани и да немогат да отделят час , два за да се видим?----------------------------------------------------------------------------
Коментар
-
Аз имам едно предложение за среща- 2-ри август на Острова, че е най хладничко. Ако има желаещи аз ще съм там около 10-11. За съжаление нямам постоянна връзка с нет и затова не е много сигурно дали ще мога моментално да прочета за промени в датата и мястото. Ако има желаещи пишете, аз ще се постарая по някакъв начин да провечрявам всеки ден.FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар