Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За сега сме 3 ма,аз, snake и iceflame.Други???Надявам се да дойдат sacheto и dikanio,а също така и новите колеги които имаха интерес и писаха за срещите.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

И аз ще дойда! :D
      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

еее в този град много бързи полицаи...снощи намерихме едно местенце да покараме и веднага цъфнаха да ни гонят....поне няколко ръчки успях да направя а за среща и аз съм за но не ми се виси по кръчми...количките са ми по интересни
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
          а за среща и аз съм за но не ми се виси по кръчми...количките са ми по интересни
          Няма да сме в кръчма колега.Утре в 11:00 пред Корлеоне,знаеш ли го каде е ?Засега станахме 5 човека.Айде и другите

Коментар

Вероятно ще бъда извън града утре и няма да мога да дойда, за което съжалявам. Ако дойде някой нов човек на срещата, кажете му за картите ЕКО.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Имаше ли среща, нещо отзиви едно-друго ? В крайна сметка аз си бях тук, но се наложи да си оставя колата да ми правят съединителя и не ми беше до среща .

Коментар

kiselo написа:
                еее в този град много бързи полицаи...снощи намерихме едно местенце да покараме и веднага цъфнаха да ни гонят....поне няколко ръчки успях да направя а за среща и аз съм за но не ми се виси по кръчми...количките са ми по интересни
                Колега ,мога да ти кажа място дето се събират рацерчета.Предполагам ,че го знаеш къде е ,но ако искаш може да идем заедно довечера...става въпрос за парка при Била...Не е 100% сигурно ,че ще има много хора ,може и да няма ,но ако искаш може да наминем...Става въпрос за след 23:30...Ако си навит може да се чакаме на паркинга на Тракия в 23:45 например...
                Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз пък съм болен и не можах да дойда на срещата.
                  Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                  Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Аз пък днес трябваше да имам изпит ,а се оказа че съм се освободил от него и цял ден ми беше изгубен от умните глави на преподавателите!!!
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Среща имаше но... бяхме само двама.Аз и iceflame.Надявахме се да дойдат повечко хора но друг не дойде .Пихме по едно кафенце в Корлеоне и това беше. Другият път дано се съберем пак всички

Коментар

Наистина се получи малко кофти, но другия път повече.... да се надяваме
                        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Здравейте колеги пазарджиклии, срещата мина, но все пак да попитам: къде се намира това кафене Корлеоне? Много познато ми звучи, ама не се сещам.
                          Brava 1.2, 16V, 2000
                          Ex: Golf 2, 1.3

Коментар

Здравей колега! Кафето е срещу механото, на следващата среща надявам се ако можеш ще дойдеш
                            FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                            FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Ааа, сетих се за кафенето. Ще следа темата и при възможност ще дойда на някоя от следващите срещи да се запознаем. Хубаво е преди самите срещи да се уговорим дали ще идваме с булките та да знам дали да зимам моята или не :D
                              Brava 1.2, 16V, 2000
                              Ex: Golf 2, 1.3

Коментар

Колега pazdir, ако желаеш да се снабдиш с карта ЕКО, с която печелиш отстъпка 2 ст. на литър заредено гориво, а така също подпомагаш и форума, ми пиши лично съобщение. За подробности за картите ЕКО виж тази тема.

Коментар

Working...
                                X