Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Пазарджик - всяка първа събота Корлеоне 16ч

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Явно никой няма да даде предложения,ето тогава едно от мен.ако сте ЗА пишете.Събота 12:00 часа в кафе Корлеоне.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

ок
      FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
      FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

iceflame написа:
        ок
        Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
        Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

IvanIanushev написа:
          Явно никой няма да даде предложения,ето тогава едно от мен.ако сте ЗА пишете.Събота 12:00 часа в кафе Корлеоне.
          Мястото е подходящо и ще дойда, стига нещо да не ми развали плановете. Това кафе беше близо до Механото, нали така ?
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Да,но каде да се чакаме преди това да се съберем или направо в кафето.А и как ще се познаем?

Коментар

Трябва да се чакаме до колите, така ще се познаем . Твоята е със стикер на задното стъкло, моето комби има кръгли стикери на страничните стъкла на багажника. Като се съберат повече от един човек, да застанат до един фиат и така, докато надявам се, се събере групичка.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                Трябва да се чакаме до колите, така ще се познаем . Твоята е със стикер на задното стъкло, моето комби има кръгли стикери на страничните стъкла на багажника. Като се съберат повече от един човек, да застанат до един фиат и така, докато надявам се, се събере групичка.
                Дам,така ще направим.Аз в 12 без 5 ще съм там,ще спра отстрани на паркинга.Номера ми е РА0440АК

Коментар

и аз имам стикер на задното стъкло! :D Няма начин да не се видим! :D
                  Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                  Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

PA 8848 BA Fiat Bravo в 12 без 5 съм там
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD

Коментар

Добре, че погледнах тоя раздел, че досега не му обръщах внимание. Ама то и срещите в Пазарджик май са доста рехави . За съжаление не се познавам с никой, както писах и в темата за картите Еко. Смятам да съм на линия тази събота обаче! :D Даже и аз ще имам стикер тогава, тази седмица е пристигнал. Веднага щом се прибера от Мордор (София) тази вечер, ще си го залепя!
                      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Утре да сте на линия

Коментар

И аз ще дойда...
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Колеги ,имам едно предложение...Може да си направим една чат стая в Skype и да си лафим в реално време ,ако има навити да кажат скайп името си и да си правим една стая и да трошим мохабета!!!Моят ги има в профила ми ,но все пак ak-predator-47(skype профил) ,като ме търсите ще излезе skype име The Infamous ,хайде очаквам Ви... ,надявам се да Ви допадне идеята !
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                              Колеги ,имам едно предложение...Може да си направим една чат стая в Skype и да си лафим в реално време ,ако има навити да кажат скайп името си и да си правим една стая и да трошим мохабета!!!Моят ги има в профила ми ,но все пак ak-predator-47(skype профил) ,като ме търсите ще излезе skype име The Infamous ,хайде очаквам Ви... ,надявам се да Ви допадне идеята !
                              Ами аз съм за.Skype - johnny_co. Иначе как сте момчета?

Коментар

talens1 ми е skype , ама ся дялкам едни гипсове и ако някой се пробва да се свърже може да не стане веднага
                                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X