Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Снимки от извъредната Аспаруховска итал среща-Варна 15.март

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снимки от извъредната Аспаруховска итал среща-Варна 15.март

Привед на всички :D По-скоро стана-"Аспаруховска Алфа Ромео среща :D На мен ми стана обидно,че нито един преставител от Вас не присъствува Но както и да е....кой с уважителни причини,кой се е отнесъл с недоверие към тази среща....няма значение :D Важното е,че сме "сродни души",влюбени в италиянките и се ПОДКРЕПЯМЕ
    Прикачени файлове
    Алфа Ромео 156 1.8 16V ТС газов инжекцион"LANDI RENZO `99г.

ОЩЕ...
    Прикачени файлове

Коментар

Продължава:
      Прикачени файлове

Коментар

.........по късно и клипче :D
        Прикачени файлове

Коментар

Извинявам се, че не присъствах, но все пак има и по-важни неща от срещите Благодарим за снимките.Сега като гледам ми се струва, че можеше и да намеря половин час да намина поне........Нищо и други срещи ще има ще наваксаме
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
            Извинявам се, че не присъствах, но все пак има и по-важни неща от срещите Благодарим за снимките.Сега като гледам ми се струва, че можеше и да намеря половин час да намина поне........Нищо и други срещи ще има ще наваксаме
            Казвам на всички които неможахте да присъствате СПОКО Това е само началото,на извъредните събирания В случая,ние се хвалим,че си изкарахме чудестно,не критикуваме никой Ето обещаното клипче: http://video.google.com/videoplay?do...48584515283630 Коментарите са Ваши.....

Коментар

аре утре в 17 часа фе отворени , а? аре утре фе... аре ш видим дъл сте само "алфи".... п.п. - то пък станало днес фе... аре днес фе...аз в 16.00 часа ше съм на пантеона...аре да въ скафтам отворковци... (ама верно ноу лошо се изложили фиаткофците дейва)
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Митака , бравос за клипа бате... обаче аз предлагам...да направиш клип на мен...с всичкитъе алфи дето ше доат... ПРЕДИЗВИКВАМ ГИ! И така... аз ще съм утре в 16 часа на "карантина"-та..мое да пийнем бира с който дойде!

Коментар

nikki_sixx написа:
                  Митака , бравос за клипа бате... обаче аз предлагам...да направиш клип на мен...с всичкитъе алфи дето ше доат... ПРЕДИЗВИКВАМ ГИ! И така... аз ще съм утре в 16 часа на "карантина"-та..мое да пийнем бира с който дойде!
                  Благодаря,благодаря... Само неразбирам,кого предизвикваш......Питай,как се дръпнахме с GTV-то и за наш "късмет" патрулката остана замислена до входа на парка!Единият неможе да свари да излезе от колата,а на другият му падна шапката!Просто нямаха време да реагират въобще! Немаш никакви, ама никви шансове!

Коментар

mikoasp написа:
                    nikki_sixx написа:
                    ПРЕДИЗВИКВАМ ГИ!
                    Немаш никакви, ама никви шансове!
                    ...аре другия път с теб да се дръпнем , а? Освен това , забеляза ли , че оная дългокраката мацка с кучето се качи в "опел" и нарочно минах пред нея..да я гепим в сандвич...

Коментар

е сега вече много ме е яд.Чак сега виждам , че и днес е имало среща. Тъкмо към 16:00 се прибрах от разходка. Ако знаех щях да дойда със сигурност
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                        е сега вече много ме е яд.Чак сега виждам , че и днес е имало среща. Тъкмо към 16:00 се прибрах от разходка. Ако знаех щях да дойда със сигурност
                        ...другия път ако не дойдеш...ше ти дърпаме бакембардите а за Ирена съм намислил друго наказание...

Коментар

nikki_sixx написа:
                          mikoasp написа:
                          nikki_sixx написа:
                          ПРЕДИЗВИКВАМ ГИ!
                          Немаш никакви, ама никви шансове!
                          ...аре другия път с теб да се дръпнем , а? Освен това , забеляза ли , че оная дългокраката мацка с кучето се качи в "опел" и нарочно минах пред нея..да я гепим в сандвич...
                          ...тя просто на "души"братчет,и е разбрала колко сме добри :D ...видяли как ни махна за довиждане :D ...а, за санвича...кой бяга от такова,нещо Макар,че безплатен обяд,няма нали се сещаш :D

Коментар

mikoasp написа:
                            ...тя просто на "души"братчет,и е разбрала колко сме добри :D ...видяли как ни махна за довиждане :D ...а, за санвича...кой бяга от такова,нещо Макар,че безплатен обяд,няма нали се сещаш :D
                            ш взема вълчака на съседите...и ше одя секи ден там... тя на къде зави забеляза ли? шото аз не можах да издържа на изкушението да се погоня с некъф германец... и не забелязах къде остана мацката...а пък ти беше на по-згодна позиция...точно изотзадзе

Коментар

nikki_sixx написа:
                              iee написа:
                              ...другия път ако не дойдеш...ше ти дърпаме бакембардите а за Ирена съм намислил друго наказание...
                              Тъй като гледам ще трябва да дърпаш, щот нали сме у Търновграда таз седмица. Пък за Ирена не знам.... Кот са разберете :D
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                              X