Привед на всички :D По-скоро стана-"Аспаруховска Алфа Ромео среща :D На мен ми стана обидно,че нито един преставител от Вас не присъствува Но както и да е....кой с уважителни причини,кой се е отнесъл с недоверие към тази среща....няма значение :D Важното е,че сме "сродни души",влюбени в италиянките и се ПОДКРЕПЯМЕ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки от извъредната Аспаруховска итал среща-Варна 15.март
Collapse
X
-
Извинявам се, че не присъствах, но все пак има и по-важни неща от срещите Благодарим за снимките.Сега като гледам ми се струва, че можеше и да намеря половин час да намина поне........Нищо и други срещи ще има ще наваксамеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Извинявам се, че не присъствах, но все пак има и по-важни неща от срещите Благодарим за снимките.Сега като гледам ми се струва, че можеше и да намеря половин час да намина поне........Нищо и други срещи ще има ще наваксамеАлфа Ромео 156 1.8 16V ТС газов инжекцион"LANDI RENZO `99г.
Коментар
-
аре утре в 17 часа фе отворени , а? аре утре фе... аре ш видим дъл сте само "алфи".... п.п. - то пък станало днес фе... аре днес фе...аз в 16.00 часа ше съм на пантеона...аре да въ скафтам отворковци... (ама верно ноу лошо се изложили фиаткофците дейва)Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Митака , бравос за клипа бате... обаче аз предлагам...да направиш клип на мен...с всичкитъе алфи дето ше доат... ПРЕДИЗВИКВАМ ГИ! И така... аз ще съм утре в 16 часа на "карантина"-та..мое да пийнем бира с който дойде!Алфа Ромео 156 1.8 16V ТС газов инжекцион"LANDI RENZO `99г.
Коментар
-
mikoasp написа:nikki_sixx написа:ПРЕДИЗВИКВАМ ГИ!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
е сега вече много ме е яд.Чак сега виждам , че и днес е имало среща. Тъкмо към 16:00 се прибрах от разходка. Ако знаех щях да дойда със сигурностТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:е сега вече много ме е яд.Чак сега виждам , че и днес е имало среща. Тъкмо към 16:00 се прибрах от разходка. Ако знаех щях да дойда със сигурностТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:mikoasp написа:nikki_sixx написа:ПРЕДИЗВИКВАМ ГИ!Алфа Ромео 156 1.8 16V ТС газов инжекцион"LANDI RENZO `99г.
Коментар
-
mikoasp написа:...тя просто на "души"братчет,и е разбрала колко сме добри :D ...видяли как ни махна за довиждане :D ...а, за санвича...кой бяга от такова,нещо Макар,че безплатен обяд,няма нали се сещаш :DТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:iee написа:е сега вече много ме е яд.Чак сега виждам , че и днес е имало среща. Тъкмо към 16:00 се прибрах от разходка. Ако знаех щях да дойда със сигурностТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар