Шопска салатаТиквички бюрекСпециалитет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Меню за вечерята на 22 Март
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Авео написа:Допълвам - и на адаша домашнярката...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Авео написа:Допълвам - и на адаша домашнярката...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Yavor написа:Вий всички ше ми паднете накрая ... Имайте предвид че не е ’Пещерска" и сие ракии по 35 градуса, да няма и после Ще взема повечко, за да има за всички желаещи! Така или иначе само си лежи в буренцето и скучае - да я поразходим малко. Шегувкам се, хубавка си е, аз си я харесвам, надявам се и навас ще хареса.
Коментар
-
Tornado написа:Направо вземай бурето за по лесно ама само е ако над 20 литра иначе няма смисъл.Mindzu написа:Аз ще съм с колата и малко ще позакъснея, но....поне едно 50мл. запазете и аз да опитам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Поръчвам това:Шопска салата - 11Овчарска салата - 6Гювече "Арбанаси" -7Специалитет "Арбанаси" - 4Пилешко шишче - 6Пилешка пържола - 1Свински карета - 1Свинско филе с гъби - 1Болярско филе вретено - 1Чушки бюрек - 1Тиквички с кисело мляко - 1Тиквички бюрек - 1Пълнен пилешки шиш - 1Скара по нашенски - 2 Език в сос миниер - 1Заек по ловджийски (300г) - 1
Коментар
-
За закъснението взимам 50% сервизна такса болярско филе вретено 1 гарнитура картофи 1 гювече Арбанаси 10 език в сос миниер 1 заек по ловджийски 1 овчарска салата 8 едната без лукпил.пържола 1 пил.шишчета - брой 6пълнен пилешки шиш 1 св.карета 1 свинско филе с гъби 1 скара по нашенски в гювече с гъбен сос 2 специалитет Арбанаси 4 тиквички бюрек - порция 1тиквички с кис.мляко 1 шопска салата 13 чушки бюрек - порции 2
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар