Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Меню за вечерята на 22 Март

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Меню за вечерята на 22 Март

Моля тук да пишат колегите които ще бъдат на срещата вечерта на 22 март в ресторанта на "Болярска къща"Без значение дали ще ползват хотела или не.Моля, не пишете коментари, а само заявки в поста си!Ето списъкът до сега но се надявам да се включат и още хора с хотел1. kosta - 3 2. ilkor - 3 3. maiska - 2+14. Yavor - 2+1 5. Aveo - 2 6. kilar - 2 7. Pinky-2 8. Immortal - 2 9. GTipo - 1 10.Pecho - 1 11.autoborsa - 1 без хотел12.Lane Staley - 2 ( без хотел ) 13.JacK`DanielS - 1 (без хотел) 14.stenli - 2 (без хотел) 15.Mindzu - 1 (без хотел)16.niko_ymn - 1 (без хотел) 17.Punto SX - 1 (без хотел) 18.No Name - 1 (без хотел) 19.Ju - 1 (без хотел) 20.phoenix - 2(без хотел) 21.Tornado-2 (без хотел) 22.iee - 2 (без хотел) 23.trace - 2 (без хотел)24.coolboby - 1 (без хотел)25.FIRE 8V - (без хотел)

Абе салатите не виждам нещо.Или да караме по презумпция на стандартни...Не че е проблем де...Всичко ли да заявяваме или само салати?
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Според мен това са само основните ястия за които трябва време, а и продукти да се приготвят.Какво би станало ако всички си поръчаме например "Печен цял заек по ловджийски" Поръчваме от това което е тук. Останалото - на място.А салатите предполагам че няма да са проблем ... при тая зеленина наоколо

Коментар

Според мен, да ни направят по една овчарска салата.За да можем да си изпием пиенето с нея, дто ще го поръчаме.От там е кофти да пръчваме едно и също за всеки, направо си е гадно при тези цени.Какво ще кажете?По едно гюведже арбанаси? Аз си го харесах цена/количество.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Салатите не съм ги снимал, щото са си класическите - овчарска, мешана, ала-бала.......искат да знаят салати и основно ястие...пък допълнително, който каквото желае там на място.....предполагам става дума например колко кюфтака да имат готовност да врътнат.....

Коментар

Проблема е че не всички искат свинско, или пилешко. Другото ми предложение - по 2 кюфтака с гарнитура, или пилешко шишче вместо с тях и гарнитура.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Айде аз ще съм първи:свинско филе с гъбиболярско филе вретеноЩе допълвам по натам ...

Коментар

Лека корекция без хотел - добавил съм я горе.А за менюто... за мен 2пил.шишчета с картофки, а за колегата coolboby пил.пържола. Другото допълнително. Евентуално за неговата гарнитура ще допълним.

Коментар

За нас: 2 пилешки шишчета, свински карета-1 порция. Гарнитурите на място ако може.Ракия и бира - на корем Оп сега видях, че и салатите трябва предварително да се знаят: 2 шопски .
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

За нас две шопски салати и две Гювечета Арбанаси.Много ракия и айрян.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Кви кюфтаци, кви гювечета, нали са пости ???Майтап, не съм религиозен Иначе тези гювечета "Арбанаси" звучат интригуващо. Ай да видим 2 бр.. Както и две шопски салати, за отскок

Коментар

За нас:- овчарска салата - 2 бр. - едната без лук!- чушки бюрек - 2 порции- гювече "Арбанаси" - 1 бр.- специалитет "Арбанаси" - 1 бр.и много бираааааа Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Абе ко се лепнахме за тия гювечета.... ...Тъй, моя милост ще желае специалитет "Арбанаси" с овчарска салатаполовинката - гювече "Арбанаси" с овчарска салата...Допълвам - и на адаша домашнярката...

Коментар

За мен и жената:2 шопски салати.2 пилешки шишчета
                            Ex Fiat 126P
                            Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                            Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS
                            Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Мен пък ме няма в нито един списък Заръчвам "Овчарска салата", "Тиквички с кисело мляко", "Специалитет "Арбанаси"

Коментар

Working...
                              X