Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за 22 Март Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С колегата Lane Staley си приличаме и по това Жалко, че не се запознахме лично, ама той много рано си тръгна от кръчмата. Ние таман го обърнахме на политика... с някои колеги до 04 часа изкарахме. И персонала на заведението даже си тръгна преди нас. Но не посмяха да ни изгонят, а тихомълком се изнесоха, че и хладилника оставиха отключен И таз "ментосана" водка (цитирам Yavor) уж само аз я пих, пък почти цялата бутилка отиде...

Коментар

trace нали нямаш нищо против....? :D http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni...vo-2008/trace/
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Съжалявам, че не се включих по-рано в темата ама бяха неадекватен защото един колега ме събуди много рано сутринта, за да гледа формулата (тои си знае кои е !!! ), а вече ми се приспа отново !!! Тук няма ли цензора на тия снимки Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
        Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter

Коментар

Immortal написа:
          С колегата Lane Staley си приличаме и по това Жалко, че не се запознахме лично, ама той много рано си тръгна от кръчмата. Ние таман го обърнахме на политика... с някои колеги до 04 часа изкарахме. И персонала на заведението даже си тръгна преди нас. Но не посмяха да ни изгонят, а тихомълком се изнесоха, че и хладилника оставиха отключен И таз "ментосана" водка (цитирам Yavor) уж само аз я пих, пък почти цялата бутилка отиде...
          И аз съжалявам, че не се запознахме. Но нищо, нали съм ямболски зет, ще ти дойда на гости на твоя територия. Бяхме доста изморени, но нали се сещаш, че ако бях надушил спора нямаше да си тръгна
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ей че хубава среща беше, тъкмо разгледах вече всички снимки и в действителност смятам, че по-хубава среща не е имало. Чак ме тресе носталгията вече. А жена ми за пръв път ходи на подобно мероприятие, така организирано и е истински впечатлена от сплотеността, организацията....и най-вече от моментите, когато първият ден се виждахме и събирахме всички....Почвам да мисля за следващата среща......

Коментар

Их,а мен ме е яд,че не дойдох.А като заговорихте за следваща среща,искам да ви предложа нещо,което смятам че ще е интересно за много хора,особенно за такива,които не са присъствали на такова събитие.Става дума за това,че през месец май(обикновено третата седмица)в Габрово има празник на хумора и сатирата.През цялата седмица има различни събития,изложби,концерти,базари и др.Кулминацията обаче е във събота вечерта,когато е карнавала на хумора,представляващ шествие на хора маскирани като всевъзможни персонажи(приказни герои,мажоретки,кукери и др.),всеки може да участва.Преди това през деня също има интересни мероприятия:мини карнавал,там участват маскирани деца,като водещ обикновенно е бате Енчо,изложба на котки и разни други мероприятия,които може да са различни тази година.След карнавала,на площада има награждаване на участниците и после концерти на естрадни и поп-фолк изпълнители(всеки ден от седмицата,вечер,има концерт на различен изпълнител),илюминации,дискотека.Мисля,че имаше и бирен фест,а за скарата и бирата на площада съм сигурен че ги има,изобщо много са събитията.Още обаче е рано за да дам по-точна информация,няма още програма за празниците.Така,че предлагам ви да направим една среща по това време тук в Габрово(предполагам датата ще е 17 и 18 май).Колегите които бяха на Узана,знаят че се получи добра среща.Мисля,че пак можем да се организираме и да се получи една весела среща,като първо присъстваме на карнавала(та дори можем и да участваме,стига да има желаещи),после купон на площада или ако преценим,се изнасяме към заведение в близост до мястото където ще се спи и там си правим купона(може пак да е на Узана,това са вече подробности),на другият ден,можем да си погледнем колите,поне на Узана място много,а и в града да спим,пак ще намерим къде да съберем колите и да вдигнем капаците.Това ви предлагам като идея,а вие ще кажете какво решавате.

Коментар

Моята порция от снимки вече е пратена на ilkor и май събрахме вече всички за албума Все още не съм успяла да разгледам всичките...Значи следващата среща май месец в Габрово? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                RIP Притежателка на горда Panda RIP
                Bravo 1.2 16V

Коментар

ju написа:
                  Моята порция от снимки вече е пратена на ilkor и май събрахме вече всички за албума Все още не съм успяла да разгледам всичките...Значи следващата среща май месец в Габрово? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                  В момента ги катеря Има още нови снимки ---> http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni....Tarnovo-2008/

Коментар

ju написа:
                    .....Значи следващата среща май месец в Габрово? Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                    Няма проблеми.Добре сте дошли.От вас зависи дали ще стане,е аз пак ще ви напомня де

Коментар

Аз за срамотите, дето съм израстнал в Габрово, ще бъда 100% аут...точно тогава жена ми ще ражда....

Коментар

Авео написа:
                        Аз за срамотите, дето съм израстнал в Габрово, ще бъда 100% аут...точно тогава жена ми ще ражда....
                        И аз най-вероятно ще съм аут - до 12.05 съм на панаир, а после ще съм в командировка май и ще съм супер преуморен, ако изобщо съм се върнал...Иначе съм просто въодушевен от срещата и много се радвам че и на жена ми много и хареса, чак започна да ми наднича над рамото като пиша във форума... Мани-мани - ще вземе да прочете нещо дето не го знае че съм сложил на колата и трябва да се разправяме... Най-много да изгоря с едни ботушки А малкия беше толкова изморен вечера от ходене и впечатления че (адаша видя) каза: ’Отивам да си лягам’ - това се случва за пръв път в живота му :D На връщане заспа в колата още докато излезна от Търново и се събуди като загасих колата пред блока в Хасково. Даже дупките на Хаинбоаз не му нарушиха почивката. А там пък в какви ропи падах няколко пъти... Ама като ме посъветва моя човек в Търново, че не били много и само десетина километра и аз се вързах.
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Много лудо изпреварват някои хора да е-ъ. Като се прибирахме от Аарбанаси гледам пред мен оня дето ми скрива видимоста нещо свива в дясно по банкета. Викам си има сигурно дупки пред него давй да свивам и аз, и докато се усетя и заедно с насрещните и някакъв ги изпреварва и се бяхме наредили три коли една до друга в път с две ленти. Добре, че правят банкети и се намира на къде да бягаш, ами ако не бях свил и аз както не виждах отпред какво се задава? Нямаше да разбера какво е станало.
                          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                          X