Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за 22 Март Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По снимките предполагам, че няма сърдити от това, че настоях срещата да е в Търново и въпреки че не беше в анкетата се състоя точно там. Нямате си представа колко много ни е яд от това, че не можахме да дойдем. Няма смисъл да обяснявам причините, просто нямаше как да дойдем. Радвам се че сте си изкарали страхотно и се надявам скоро пак да организираме и лятна среща, както и есенна.....не ми остава друго освен да се напия от мъка , така че започвам
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Immortal написа:
      niko_ymn написа:
      И ние сме - пристигнали благополучно, още ранния следобед на неделята. Чак сега да се разпиша, че и аз съм доволен - особено от внушителната бройка от около 10тина-15 коли или около 40-тина души общо - поне ако не съм преброил нещо грешно в тъмното. А втория ден не можах да видя никого защото се върнахме в механанта, чак в 14:30 и явно сте подранили с разотиването. Само не можах да запомня на всички имената, а и с повечето не можах да се запозная лично. Ако има отделна тема за снимки - сами ще се разпознавате ако сме ви хванали в кадър. Надявам се да има и други подобни случаи за да допълним пропуските! Съжалявам, че не за всички е бил момента за празуване през това време.
      Май бяхме доста над 40... по мое преброяване на омаяна глава бяхме около 60-тина човека, ама може някой да съм го видял двойно
      Ами тая ментосана водка дето я пи може наистина да ти е объркала бройката...Като се цепи от домашнярката - така е...Иначе ние се прибрахме нормално - ходихме на Царевец, в мола, после на гости и след това си оставих половината предница на Хаинбоаз и си стигнахме в Хасково точно на мръкване - перфектен тайминг.Даже одеве адаша ми звънна да ме провери, щото исках първо да хапенм и тогава отчетите
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз също се опитах да присъствам поне за малко но вие всичките бяхте неоткриваеми. Около 13:30 часа бях на Арбанаси и не видях нито един фиат пред хотелчето с изключение на едно червено Купе но то бе спряно навътре в уличките.
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
        Porsche 944 S2
        http://www.valmcrae.snimka.bg/
        http://vbox7.com/user:val_mcrae
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Като стана дума за отчетите - аз какво дължа и на кого?

Коментар

Kuku всичко изядохме и изпихме и нищо на никой не дължиш.val_mcrae имаш ми телефона! Бяхме там, само трябваше да попиташ на рецепцията.
            Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
            Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

val_mcrae написа:
              Аз също се опитах да присъствам поне за малко но вие всичките бяхте неоткриваеми. Около 13:30 часа бях на Арбанаси и не видях нито един фиат пред хотелчето с изключение на едно червено Купе но то бе спряно навътре в уличките.
              Ми щото си гледал само за ФИАТи, за това. Ние бяхме с Ланча Вальо, трябваше просто малко да поизчакаш - няколко човека са те видяли в Търново. Мислехме че ще дойдеш.А иначе ние бяхме там още около 12 часа, малко по-късно дойдоха и Авео с Линеата и Пунто СХ, като колите бяха спрени пред хотела.

Коментар

Ето ме и мен...благополучно пристигнахме преди броени минути...май само ние останахме да се мотаем из Търново до последно Чудесна среща се получи. Върнахме се с много положителни емоции, макар че някои от мацките тотално сдадоха багажа на връщане в колата... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Специални благодарности първо на организаторите на събитието Следва stenli който има търпението да покаже пътя на 3 неориентирани жени до с. Самоводене и да ги изчака за да ги върне обратно до Арбанаси...И не на последно място благодарности към Minzu и Punto SX, с които се забавлявахме до зори и които днес се разходиха с нас из града..Моята порция от снимки ще я пусна утре, че сили вече не останаха...
                RIP Притежателка на горда Panda RIP
                Bravo 1.2 16V

Коментар

val_mcrae написа:
                  По него време и аз бях цъфнал вече на Арбанаси!

Коментар

Ето ме и мен... макар че някои от мацките тотално сдадоха багажа на връщане в колата...
                    ....скандалжииките се прибраха... ...от тук нататък, "Звук и светлина" ще го свързвам освен с величието си, и със вас....

Коментар

И ние се прибрахме Много хубава среща, макар да не успях да се запозная с много от колегите. АМа нали съм си срамежлив Колоната от София беше много внушителна. 10-11 коли бяхме май.А в Неделя по обяд видях част от софийската група да минава в бодър строй по главната в Търново. Много гот ми стана да видя така наредени 6-7 фиата.
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Авео написа:
                        Ето ме и мен... макар че някои от мацките тотално сдадоха багажа на връщане в колата...
                        ....скандалжииките се прибраха... ...от тук нататък, "Звук и светлина" ще го свързвам освен с величието си, и със вас....
                        А тук има някаква история. Я разкажи за пропусналите

Коментар

Lane Staley написа:
                          И ние се прибрахме Много хубава среща, макар да не успях да се запозная с много от колегите. АМа нали съм си срамежлив Колоната от София беше много внушителна. 10-11 коли бяхме май.А в Неделя по обяд видях част от софийската група да минава в бодър строй по главната в Търново. Много гот ми стана да видя така наредени 6-7 фиата.
                          Преди тръгването от София ти даже не дойде едно здрасти да кажеш, само по шапката те познахме А после се отцепи от фиат колоната и отпраши нанякъде...В Търново и ние те видяхме как изгледа жално колоната - пак само по шапката те познахме

Коментар

maiska написа:
                            Lane Staley написа:
                            Преди тръгването от София ти даже не дойде едно здрасти да кажеш, само по шапката те познахме А после се отцепи от фиат колоната и отпраши нанякъде...В Търново и ние те видяхме как изгледа жално колоната - пак само по шапката те познахме
                            Аааааа, дойдох, дойдох. Дори се запознах с колегата GTipo...А отцепването от колоната ... темпото беше малко ниско, но иначе 3 пъти спирах да ви чакам. Но на Български извор като видях, че пак ще почиваме тръгнах. В Търново имам племеник на 4 месеца и исках да го видя.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                              maiska написа:
                              Lane Staley написа:
                              Аааааа, дойдох, дойдох. Дори се запознах с колегата GTipo...А отцепването от колоната ... темпото беше малко ниско, но иначе 3 пъти спирах да ви чакам. Но на Български извор като видях, че пак ще почиваме тръгнах. В Търново имам племеник на 4 месеца и исках да го видя.
                              Опитахме се да те гоним но ти нямаш спиране....:D Иначе се бяхме разбрали за около 100 че да сме в колона. При над 120 ако се ударим...ще стане колоната само на колона.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

При над 120 ако се ударим...ще стане колоната само на колона.Е тва щеше да е гледка. ФИАТ във ФИАТ във ФИАТ и т.н.

Коментар

Working...
                                X