Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за 22 Март Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това беше може би най-страхотната среща, на която съм бил, като се има в предвид че скромният ми опит започна в далечната 2004-та на паркинга до Зимният дворец......

Коментар

И ние се прибрахме най-накрая, след малко скитосване из Търново.Най-готината среща досега, и всъщност първата от такъв мащаб за ТОЗИ форум.Жалко само, че продължи толкова кратко - щеше да е добре да е поне 2 вечери, за да се разгърнем както си трябва Снимки - след като ги обработя

Коментар

Следващата с по-голяма продължителност!

Коментар

Звъня на колегата iee по телефона, но не отговаря! Той щеше да тръгне по-късно от Търново! Дано да няма проблем!пп Взимал си е душ - всичко е ок!

Коментар

Ваньо спи отдавна.....
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

И ние се прибрахме благополучно преди около час. Минахме да оставим Светлето първо.Срещата беше страхотна, много смях и много положителни емоции :D Снимките малко по-късно...Още веднъж благодарности на колегата Стенли, че успя да закрепи положението с колатаи стигнахме нормално до София

Коментар

maiska написа:
                ...... Минахме да оставим Светлето първо......
                Майче, мерсииии.....

Коментар

Оп, не съм заспал още Душа ме ободри Ще сложа снимки малко по-късно .
                  Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                  Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                  Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                  BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                    Оп, не съм заспал още Душа ме ободри Ще сложа снимки малко по-късно .
                    Щот’ сега ги проявяваш ли?

Коментар

Не, ама кабела ми е дълъг и се смъкват бавноДидови дали се прибраха?
                      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

И ние сме - пристигнали благополучно, още ранния следобед на неделята. Чак сега да се разпиша, че и аз съм доволен - особено от внушителната бройка от около 10тина-15 коли или около 40-тина души общо - поне ако не съм преброил нещо грешно в тъмното. А втория ден не можах да видя никого защото се върнахме в механанта, чак в 14:30 и явно сте подранили с разотиването. Само не можах да запомня на всички имената, а и с повечето не можах да се запозная лично. Ако има отделна тема за снимки - сами ще се разпознавате ако сме ви хванали в кадър. Надявам се да има и други подобни случаи за да допълним пропуските! Съжалявам, че не за всички е бил момента за празуване през това време.
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

iee написа:
                          Дидови се прибраха отдавна - чети по-нагоре! Даже и снимките си пльоснаха в съответната тема. Само клипчетата останаха, ама много са ми големи и не знам какво да ги правя...

Коментар

niko_ymn написа:
                            И ние сме - пристигнали благополучно, още ранния следобед на неделята. Чак сега да се разпиша, че и аз съм доволен - особено от внушителната бройка от около 10тина-15 коли или около 40-тина души общо - поне ако не съм преброил нещо грешно в тъмното. А втория ден не можах да видя никого защото се върнахме в механанта, чак в 14:30 и явно сте подранили с разотиването. Само не можах да запомня на всички имената, а и с повечето не можах да се запозная лично. Ако има отделна тема за снимки - сами ще се разпознавате ако сме ви хванали в кадър. Надявам се да има и други подобни случаи за да допълним пропуските! Съжалявам, че не за всички е бил момента за празуване през това време.
                            Май бяхме доста над 40... по мое преброяване на омаяна глава бяхме около 60-тина човека, ама може някой да съм го видял двойно

Коментар

Immortal написа:
                              iee написа:
                              Дидови се прибраха отдавна - чети по-нагоре! Даже и снимките си пльоснаха в съответната тема. Само клипчетата останаха, ама много са ми големи и не знам какво да ги правя...
                              Нали съм писал...на мен или илко, както са си.Ще направим албум, това е идеята, само ми ги метни на скайпа.Да, всъщност бяхме доста над 40...като тръгнахме да броим.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

И аз съм на мнение че се получи много хубава среща. Още повече че за мен това беше първата на която присъствам Сега се сещам че от София пътувахме 11 коли. Без тези които бяха пристигнали предния ден ощеВсичко ще качим на сървъра - само ми пращайте на мен или на GTipo снимките - може и да са по голям размер - те няма да се публикуват във форума а ще направим албум - нещо като това:http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni...o/Uzana2006/В другата тема има координатите ни.

Коментар

Working...
                                X