Това беше може би най-страхотната среща, на която съм бил, като се има в предвид че скромният ми опит започна в далечната 2004-та на паркинга до Зимният дворец......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за 22 Март Велико Търново
Collapse
X
-
Явор Митев
-
Ваньо спи отдавна.....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
maiska
И ние се прибрахме благополучно преди около час. Минахме да оставим Светлето първо.Срещата беше страхотна, много смях и много положителни емоции :D Снимките малко по-късно...Още веднъж благодарности на колегата Стенли, че успя да закрепи положението с колатаи стигнахме нормално до София
Коментар
-
Явор Митев
-
И ние сме - пристигнали благополучно, още ранния следобед на неделята. Чак сега да се разпиша, че и аз съм доволен - особено от внушителната бройка от около 10тина-15 коли или около 40-тина души общо - поне ако не съм преброил нещо грешно в тъмното. А втория ден не можах да видя никого защото се върнахме в механанта, чак в 14:30 и явно сте подранили с разотиването. Само не можах да запомня на всички имената, а и с повечето не можах да се запозная лично. Ако има отделна тема за снимки - сами ще се разпознавате ако сме ви хванали в кадър. Надявам се да има и други подобни случаи за да допълним пропуските! Съжалявам, че не за всички е бил момента за празуване през това време.
Коментар
-
niko_ymn написа:И ние сме - пристигнали благополучно, още ранния следобед на неделята. Чак сега да се разпиша, че и аз съм доволен - особено от внушителната бройка от около 10тина-15 коли или около 40-тина души общо - поне ако не съм преброил нещо грешно в тъмното. А втория ден не можах да видя никого защото се върнахме в механанта, чак в 14:30 и явно сте подранили с разотиването. Само не можах да запомня на всички имената, а и с повечето не можах да се запозная лично. Ако има отделна тема за снимки - сами ще се разпознавате ако сме ви хванали в кадър. Надявам се да има и други подобни случаи за да допълним пропуските! Съжалявам, че не за всички е бил момента за празуване през това време.
Коментар
-
Immortal написа:iee написа:Не, ама кабела ми е дълъг и се смъкват бавноДидови дали се прибраха?Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И аз съм на мнение че се получи много хубава среща. Още повече че за мен това беше първата на която присъствам Сега се сещам че от София пътувахме 11 коли. Без тези които бяха пристигнали предния ден ощеВсичко ще качим на сървъра - само ми пращайте на мен или на GTipo снимките - може и да са по голям размер - те няма да се публикуват във форума а ще направим албум - нещо като това:http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni...o/Uzana2006/В другата тема има координатите ни.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар