Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за 22 Март Велико Търново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Atanas71 написа:
    sugarboy написа:
    Нищо изненадващо от мазния ни чичко кмет. Явно е завладян от популизъм - да не кажат нещо хората след неотдавнашната случка с 3-ти март. Какво общо имат гражданите и гостите на Велико Търново с инцидент на незаконен строеж с нелегални работници, които на всичкото отгоре не са и оттук, че да бъдат наказани с липсата на тържества. Всекидневно някъде някой загива - било то в катастрофи или по нещастно стечение на обстоятелствата. По тази логика трябва да живеем в постоянен траур.
    Не е така колега.Според теб и според администратора колко трябва да бъдат жертвите за да се обяви траур ,5,10 или 100 никой не е виновен затова че се случи точно сега , това нестава по желание . Просто си прекарайте добре на сбирката и не говорете за тази болна тема
    Строител падна от 4-ия етаж и загинаВ София обаче не чувам да са обявили 22 за траурен ден. Колега, всеки ден стават такива работи за съжаление. Управник от такъв ранг трябва да вземе адекватно решение в случая а не да действа първосигнално. Изобщо не става дума че съвпада с нашата среща. Тя така или иначе ще си се проведе.А че това се е случило си има виновен. Този дето зима заплата за да следи за тези строежи и вероятно всеки ден е минавал от там без да го "забележи" ...

Коментар

Ето най лесният начин за стигане до Арбанаси без да влизате в ТърновоЖълтият път долу е магистралата София - Варна. По нея подминавате Търново в посока Варна и първото населено място е Шереметя. Там в центъра на селото има площад и голямо кръстовище. Завивате наляво по червеният път. Той свършва на центъра на Арбанаси.

Коментар

Хайде "мушмороци", че време не остана...
        Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Kuku написа:
          ако няма кой да ползва мойто място и някой да хапне за мое здраве поръчаното меню -
          Няма проблем - аз се бях писал без хотел, а може да ползвам, освен това не съм се писал за меню, а освен мен ще дойде и приятелката ми. Ние от Русе сме лесни, за час и нещо сме там, чак сега тръгваме, хайде, ще дигнем едно наздраве и за теб. (пък ако няма къде да спим и двамата - за около час и сме се прибрали).
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Айде тази вечер в 20:00 ако няма звук и светлина купона в механата на Болярската къща започва.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Весело изкарване колеги, аз няма да мога да дойда, много ми се идваше!!! В траур съм, дядо ми почина, Бог да го прости! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32

Коментар

coolboby написа:
                Весело изкарване колеги, аз няма да мога да дойда, много ми се идваше!!! В траур съм, дядо ми почина, Бог да го прости! Yellow_Flash_Colorz_PDT _32
                Моите съболезнования, колега!

Коментар

Съболезнования

Коментар

coolboby написа:
                    Весело изкарване колеги, аз няма да мога да дойда, много ми се идваше!!! В траур съм, дядо ми почина, Бог да го прости! Yellow_Flash_Colorz_PDT_32
                    Моите съболезнования!

Коментар

Вчера наминахме за малко с приятелката ми през Арбанаси - заварихме компанията на маса, "както си требе" За съжаление минахме инцидентно и въпреки че имаше свободни места за нощувка, не бяхме подготвени и си тръгнахме. Иначе компанията беше много яка и следващия път се заричам да бъдем на първа линия Направих малко снимки - ще ги кача после
                      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Благодаря Кики, doofiat, ilkor...Как изкарахте колеги? Постнете някоя друга снимка или направо нова тема със снимките...

Коментар

Страхотна среща беше! Много се забавлявхме. Особено с колежката ju и компания, продължихме из дискотеките. А днес малка туристическа разходка си направихме! Чакам снимки

Коментар

Аз ей сега се прибирам и съм пълен с впечатления и приятни емоции!

Коментар

Прибрахме се! Ей голямо изкарване си беше!Ще направя една тема за снимки!
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ето ни и нас. Страхотно! Внушително! Приятно! Няма какво повече да споделя. Очаквам темата за снимки.
                                Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

Working...
                                X